19. september 2020
Jeg bemærkede lydene fra marts, da jeg flyttede ind og har siden gjort mig anstrengelser for at identificere kilden til støjen. Foto: Adobestock
Jeg bemærkede lydene fra marts, da jeg flyttede ind og har siden gjort mig anstrengelser for at identificere kilden til støjen. Foto: Adobestock
Foto: Paolese - stock.adobe.com
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Hvem larmer i mit hus?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Hvem larmer i mit hus?

Af Henrik Dyrbye, Kokkedalsvej 26, Hørsholm:

Opdateret 16. september 2020 kl. 10:14
Debat Hørsholm - 16. september 2020 kl. 10:01
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Usserød lader til at være plaget af lavfrekvent støj, som i mit hus manifesterer sig som dybe lidt svingende rungende lyde, der nærmest sætter sig som en prop i øret.

Det er enerverende, ikke mindst fordi nogle mennesker ikke kan høre det. Jeg bemærkede lydene fra marts, da jeg flyttede ind og har siden gjort mig anstrengelser for at identificere kilden til støjen.

Den kan undertiden svagt anes udendørs, men forstærkes tilsyneladende indendørs. Er der andre, der kan genkende problemet?

Fænomenet står på døgnet rundt, men der kan være ophold i støjen i op til nogle dage ad gangen. Det er imidlertid ikke lykkedes mig at finde ud af, hvilke pumper, turbiner eller andet isenkram i området, der arbejdet synkront med støjen i mit hus, og som derfor kunne mistænkes for at være kilden.

Lad mig høre fra andre, der oplever det samme som mig.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?