16. januar 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Friplejehjem kan tilføres os noget vi ikke har

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Friplejehjem kan tilføres os noget vi ikke har

AF Jan Klit (K), formand for Miljø- og planlægningsudvalget:

Debat Hørsholm - 04. december 2020 kl. 14:32

Det var igen en fornøjelse med afvikling af virtuelt dialogmøde og denne gang omkring friplejehjem ved Klædebo. Dog glæder vi os til, at denne mødeform igen kan gøres fysisk.

arrow Læs også: Ældre skal vente i pavilloner

Det projekt der foreligger lige nu, ser efter min opfattelse særdeles spændende ud med mange kvaliteter og kan i den grad tilføre vores kommune noget vi ikke har i forvejen, og som vi virkelig har brug for.

Mødet med interesserede borgere gav anledning til en god dialog med mange gode input til det videre arbejde. Ikke overraskende og fuldt forståeligt var der dog et par bekymringspunkter i forhold til volumen på projektet og trafikafviklingen. De forhold skal jo selvfølgelig nøje overvejes og tænkes ind i projektet i forhold til, hvad der er muligt.

Der var dog samtidig en del som tilkendegav, at dette projekt så rigtig fint ud og ville kunne passe fint ind i området. Mødet var indkaldt netop, fordi vi ønsker en tidlig dialog med naboer og andre der er interesserede i udviklingen i området.

Det vil være muligt at indsende forslag til processen frem til 15. december, hvorefter der samles op på ideerne og kommentarerne.

Næste skridt er udarbejdelse af et lokalplansforslag i løbet af foråret 2021 med efterfølgende politisk godkendelse og herefter høring af borgerne.

arrow Trods advarsler: Anbefaler flere private plejehjem
23. september 2020 kl. 15:30 Opdateret: kl. 12:01
I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?