21. juni 2021
En udskiftning af brostensfeltet ved busholdepladsen ved Hørsholm Midtpunkt vil koste borgerne 3 millioner kroner, men de penge vil være spildte, skriver Anne Ehrenreich (V) og Fritz Reuther (V) fra Hørsholm Kommunalbestyrelse. Foto: Morten Timm
gallery icon

Se billedserie

En udskiftning af brostensfeltet ved busholdepladsen ved Hørsholm Midtpunkt vil koste borgerne 3 millioner kroner, men de penge vil være spildte, skriver Anne Ehrenreich (V) og Fritz Reuther (V) fra Hørsholm Kommunalbestyrelse. Foto: Morten Timm
Foto: Morten Timm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Brostensfeltet på Kongevejen skal helt væk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Brostensfeltet på Kongevejen skal helt væk

Af Anne Ehrenreich (V) og Fritz Reuther (V), Medlemmer af Hørsholm Kommunalbestyrelse:

Opdateret 20. januar 2021 kl. 11:25
Debat Hørsholm - 26. november 2020 kl. 05:45

For tredje gang er der nu lagt op til en udskiftning af brostensfeltet ved busholdepladsen ved Hørsholm Midtpunkt. I kommunens borgerlaboratorium har borgerne et stykke tid kunne stemme om tre valgmuligheder, som alle omfatter brosten og dermed en gentagelse af det nuværende felt, dog med visse variationer blandt andet med mere eller mindre grønt.

arrow Læs også: Nu er det afgjort: Derfor skal brostensfelt fjernes

Det har undret os, da det ikke vil begrænse lydgenerne for naboerne, som er et af formålene med projektet.

Projektet er på ingen måde gratis. Det vil koste borgerne 3 millioner kroner, og så skal det jo gerne medføre en forbedring, som er til at tage og føle på.

Det viser sig, at Miljø- og Planudvalget vil få forelagt fire forslag på vores møde i december, herunder et uden brosten. Vi undrer os over, at dette fjerde forslag ikke også er indgået i pakken af forslag, som borgerne har kunne stemme om.

Fra Venstres side har vi umiddelbart størst sympati for det fjerde forslag, som effektivt sætter en stopper for støjgenerne gerne kombineret med de grønne indslag samt mere politikontrol, så eventuelle fartsyndere kan få bøder, såfremt de overtræder fartgrænserne på stedet.

Dette stykke med brosten på Usserød Kongevej skal nytænkes. Foto: Morten Timm

arrow Hurtigbusser har ingen nem gang på jorden
18. januar 2021 kl. 15:30 Opdateret: kl. 16:35
arrow Stem om tre forslag: Nu skal brostenene have en overhaling
12. november 2020 kl. 12:19 Opdateret: kl. 12:22
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?