18. april 2021
Jørgen Gad Andreasen vil gerne stille op i køen, der giver Glen Madsen helt ret. For han har absolut ingen forudsætning for at vurdere matematikken eller markedsprisen vedrørende PH grunden, tilføjer Jørgen Gad Andreasen i dette indlæg.
Jørgen Gad Andreasen vil gerne stille op i køen, der giver Glen Madsen helt ret. For han har absolut ingen forudsætning for at vurdere matematikken eller markedsprisen vedrørende PH grunden, tilføjer Jørgen Gad Andreasen i dette indlæg.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Antagelse og risiko, hr. Glen Madsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Antagelse og risiko, hr. Glen Madsen

Af Jørgen Gad Andresen, Ådalsparkvej 39, Hørsholm:

Opdateret 04. marts 2021 kl. 14:33
Debat Hørsholm - 04. marts 2021 kl. 13:13

For absolut én gangs skyld er jeg helt enig med hr. Glen Madsen (DF) i Hørsholm.

arrow Læs også: DEBAT: Du lever ikke op til dit store ansvar, Glen

Direktør Ole Stilling har denne gang misforstået og taget fejl. IKKE alle kommunalbestyrelsesmedlemmer var i stand til selv at vurdere (gennemskue), hvorvidt opstramning af betingelser omkring PH grunden, parkering under terræn etc., ville få betydning for købspris af PH grunden.

Den type matematik og talbehandling indgår ganske enkelt ikke i uddannelsen af elever på militærpolitiskolen.

Og Udbudsbekendtgørelsen aner DFs hr. Glen Madsen ikke hvad er, endsige betydningen af.

Derimod lyder det til, at DF i Hørsholm, herunder hr. Glen Madsen, har indledt sin svanesang i kommunalbestyrelsen for denne gang. Ikke mindst fordi forståelses faktoren er ikke eksisterende for hr. Glen Madsen?

Vi må således nok se i øjnene, at bliver hr. Morten Messerschmidt ikke under en eller anden form straffet for sin manglende evne og eller vilje til at forholde sig til bogstavs kombinationen, Meld, FELD og Olaf, så er Morten Messerschmidt den nye formand i DF, og Glen Madsen derfor fortid samme sted, herunder i sekretariatet på Borgen?

Så er situationen naturligvis en helt anden?

Indtil da vil jeg imidlertid gerne stille mig op i køen, der giver Glen Madsen helt ret. Han har absolut ingen forudsætning for at vurdere matematikken eller markedsprisen vedrørende PH Park-grunden. Den dag den matematik blev gennemgået var Glen Madsen åbenbart fraværende på militærpolitiskolen?

Der var i øvrigt en lignende sag på Vesterbro, Amerikavej for 30-40 år siden. Da var Glen Madsen dog knap født? Sagen var vedrørende GM grunden, Amerikavej, Kbh. V. Nej, ikke Glen Madsen grunden, men General Motors grunden.

arrow Der var intet alternativ til et ja
08. marts 2021 kl. 18:45 Opdateret: kl. 18:36
arrow Ekspertens påmindelse: Husk at det er politikerne der er chefen
08. marts 2021 kl. 06:00 Opdateret: kl. 09:05
arrow DEBAT: Skulle aftalerne indgås først - nu må borgmesteren tale
05. marts 2021 kl. 13:37 Opdateret: kl. 13:41
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?