5. december 2020
Om den hårde tone i byrådet spørger Preben Carøe nu Annette Wiencken om hun nogensinde har overvejet, at en af frustrationerne hos Venstre kunne være forårsaget, at med hendes udtræden af partiet har man mistet sæde i det vigtige økonomiudvalg. Pressefotos
Om den hårde tone i byrådet spørger Preben Carøe nu Annette Wiencken om hun nogensinde har overvejet, at en af frustrationerne hos Venstre kunne være forårsaget, at med hendes udtræden af partiet har man mistet sæde i det vigtige økonomiudvalg. Pressefotos
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Annette Wiencken - hvad kan du selv bidrage med?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Annette Wiencken - hvad kan du selv bidrage med?

Af Preben Carøe (V) Ringvej 24, Hørsholm:

Opdateret 27. oktober 2020 kl. 16:04
Debat Hørsholm - 26. oktober 2020 kl. 07:55

Det var med en vis optimisme, at jeg læste overskriften på dit debatindlæg, Annette Wiencken: "Vi taler grimmere til hinanden - men hvordan kommer vi videre".

arrow Læs også: DEBAT: Jeg tvivler på det er årsagen til Venstres frustration, Carøe

Optimismen holdt dog ikke længe, da det med "Vi" hurtigt blev erstattet med oppositionen - og så er vi tilbage i den gamle rille "det er de andres skyld".

Det er klart, at du ikke længere ser dig selv som en del af oppositionen, hvilket jeg tolker som, at du nu er en del af flertallet bag borgmesteren.

Har du nogensinde overvejet, at en af frustrationerne hos det næststørste parti i kommunalbestyrelsen kunne være forårsaget af, at Venstre ikke længere er repræsenteret i Økonomiudvalget (ØU).

Dette medfører i sagens natur, at mange af de afklarende debatter og spørgsmål, der kunne være klaret i ØU nu gentages på kommunalbestyrelsesmødet (KB), med hvad det medfører.

Det manglende sæde i ØU fører også til, at der bliver stillet flere spørgsmål til administrationen. Spørgeren bliver så "straffet" med en chikanerende tidsregistrering af forvaltningens tidsforbrug.

At det næststørste parti nu er uden sæde i ØU er et direkte resultat af de beslutninger - som du var en del af - der blev taget i forbindelse med konstitueringen og din efterfølgende udtræden af Venstre, og hvad du nu betegner som oppositionen.

Man kan ikke fratage et KB-medlem de tildelte udvalgsposter, men jeg synes det på alle måder vil klæde dig og give dig stor respekt, hvis du ydede dit bidrag til et bedre samarbejde og et løft af debatten i KB ved at vige dit sæde i ØU - eller på anden måde sikre Venstre en plads.

I dag er der en stor gruppe borgere i Hørsholm, der ikke er repræsenteret i det nok vigtigste udvalg.

Hvis borgmesteren samtidig sørger for, at den urimelige tidsregistrering bliver stoppet, ville det uden tvivl hjælpe sagen.

arrow DEBAT: Vi taler grimmere til hinanden - men hvordan kommer vi videre?
20. oktober 2020 kl. 15:15 Opdateret: kl. 15:17
arrow Hård tone og uvenskab i byrådet: Løgn! Idioter! Røvhul!
14. oktober 2020 kl. 09:23 Opdateret: kl. 09:39
arrow Kommentar: De udsmidte og udsmiderne nåede ikke hinanden
07. oktober 2020 kl. 17:30 Opdateret: kl. 22:17
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?