19. februar 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Venstres valgløfter kontra virkelighed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Venstres valgløfter kontra virkelighed
Debat Hillerød - 03. marts 2019 kl. 20:32
Af Ulrik Christensen, Kildedalen 66, Hillerød
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nedenstående er taget direkte fra Peter Frederiksen's Venstre hjemmeside. Jeg har udeladt de tilsyneladende, for ham, vigtigste emner omkring veje uden huller, ukrudtsbekæmpelse og separatkloakering. Find mindst 5 fejl.

Jeg arbejder for:
Fokus på ledelse og arbejdsmiljø for elever og lærere

Sund økonomi, der er forudsætningen for god velfærd til borgerne

Bedre samarbejde mellem kommune og region, mindre kassetænkning

Jeg kan tilbyde erfaring og styrke i det centrale budgetarbejde, er naturligt hjemme i de hårde politiske forhandlinger og er dedikeret til at sætte borgerne i centrum - uanset om det handler om skoler eller bedre forhold for regionens patienter.

»Kære« Peter Frederiksen. Dette var dit oplæg i valgkampen.....du klarer dig sikkert fint med at afstemme de stramme budgetter, men borgene i centrum? Hvad betyder denne floskel for dig? Hører også gerne mere om dit interessante opgør med kassetænkning, fokus på ledelse og bedre forhold for lærere og elever.

Lad mig slå fast...jeg kan væsentlig bedre lide din fantasifulde side før valget, end ham der nu desværre sidder med ansvaret for kommunens børn med særlige behov. Måske jeg alligevel skulle have taget punktet »ukrudtsbekæmpelse« med?