20. september 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sniksnak dialogmøder men ingen handling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sniksnak dialogmøder men ingen handling
Debat Hillerød - 03. marts 2019 kl. 20:24
Af Mie Riisager, Grimstrupvej 100E, Næstved
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

To ministre har højst usædvanligt i forgange uge skrevet til Hillerøds Borgmester efter Børne/socialministeren Mai Mercado har modtaget en lang række klagehenvendelser fra dybt frustrerede forældre til handicappede børn i kommunen.

Udvalgsformanden Peter Frederiksen for børne/ungeudvalget skilter endnu en gang med, at det aldrig har været formålet med dialogmøder at hjælpe de pågældende og ramte børn og familier?

Det er dybt uansvarligt fortsat at lade stå til i børnenes sager, påstå at der intet ulovligt foregår i sagsbehandlingen, og at det er kommunen der skal lære af familiernes forløb?

Tag nu stilling, erkend at kommunen over flere år har nedprioriteret og beskåret så meget i hjælp og støtte til børn med handicaps, at det kommunen nu byder børnene og deres familier er uanstændigt.

Det bekymrer mig at se, hvor lidt handling og ansvar I påtager jer, mens min venindes børn tabes på gulvet i en alt for tidlig alder.

Det må kunne lade sig gøre, både at være i dialog om at gøre sagsbehandling bedre og lovlig i ht. specialisters anvisninger, og samtidig yde den hjælp og støtte I som kommune er forpligtet til ifølge lovgivningen?

Det er indlysende, hvad der er det rigtige at gøre - så hvad venter I på i Byrådet?

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?