20. september 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kø ved håndvasken om de handicappede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kø ved håndvasken om de handicappede
Debat Hillerød - 03. marts 2019 kl. 20:21
Af Katja Schilling, Sonatevej 25, Herlev
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvad skal der til, før det samlede Byråd og Borgmesteren indrømmer, at deres beslutninger om besparelser på børnehandicapområdet er gået for vidt?

Hvordan længe vil I fortsætte med at dække over forvaltningen, der fortsat forsinker, forhaler og ikke skaber forandring for børnene og deres familier? Jeg har fulgt med på sidelinjen længe, da jeg har en veninde i jeres kommune, som længe har haft brug for hjælp til sit handicappede barn. Det er stadig ikke gået i orden med hjælpen, hængepartier tilbage fra 2017. Fordi kommunen ignorerer eller nedgør barnets individuelle, konkrete behov for hjælp. Budgetter og økonomi er lokalpolitikernes ansvar, forvaltningen udfører opgaverne ud fra de givne rammer og lovgivningen. Flere forældre er stået frem med deres historie i avisen, og alle kan dokumentere svigt fra kommunen, lovbrud og utilstrækkelig kompensation for barnets handicap. 'Jeres børn, ikke vores ansvar. Det er ikke hos os, den er gal. Det er ikke mit ansvarsområde. Videre med bolden til en anden del af kommunen.'

På fuldstændig samme måde med møde, snak, dialog men ingen forandring og hjælp til børnene? mønstret er det samme i min hjemkommune.

Tiden er inde nu, kære Byråd, til at stoppe og ændre den syge kultur og forvaltning uden empati for borgerne.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?