8. april 2020
At FC Nordsjælland i fremtiden vil rykke flere af sine aktiviteter til Hillerød glæder Peter Ingemann Bentsen (K). Foto: Rudi Dalsgaard
At FC Nordsjælland i fremtiden vil rykke flere af sine aktiviteter til Hillerød glæder Peter Ingemann Bentsen (K). Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: FC Nordsjælland, velkommen til Hillerød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Nordsjælland, velkommen til Hillerød
Debat Hillerød - 07. januar 2020 kl. 12:45
Af Peter Ingemann Bentsen (K), Granbakken 51, Hillerød
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er virkelig en rigtig glædelig nyhed. I netop denne tid kan det vist godt betegnes som en julegave til Hillerød Kommune og vores borgere.

Først og fremmest kan det være et projekt, som bidrager til, at Favrholm bliver et attraktivt nyt område i vores kommune. Men det er også arbejdspladser og aktivitet, da en af landets førende Superligaklubber er meget mere end 11 mand og en fodbold. Jeg glæder mig specielt over, at fodboldakademiet kommer til at ligge i vores kommune. Det bliver et trækplaster for mange unge fodboldtalenter, og FC Nordsjælland ligger - og har en intention om - at ligge i toppen af dansk fodbold, både på herre- og damesiden. Et fodboldakademi, hvor der både arbejdes med talentfulde piger og drenge skal være særdeles velkomment. Det her er et projekt, som vi i Det Konservative Folkeparti, fuldt ud kan bakke op om. Det er vigtigt, at vi kan bidrage med gode muligheder for unge talenter, også når det gælder sport og kultur.

Nu skal der selvfølgelig forhandles, ansøges og gives tilladelser, men Det Konservative Folkeparti vil gerne melde klart ud: Velkommen i Hillerød Kommune til FC Nordsjælland.