21. februar 2020
Adskillige børn og forældre demonstrerede onsdag i sidste uge før byrådsmødet, fordi de føler, at Hillerød Kommune svigter deres børn. Foto: Camilla Bjørkman Aagaard
Adskillige børn og forældre demonstrerede onsdag i sidste uge før byrådsmødet, fordi de føler, at Hillerød Kommune svigter deres børn. Foto: Camilla Bjørkman Aagaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En gyser eller et eventyr om de handicappede børn?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En gyser eller et eventyr om de handicappede børn?
Debat Hillerød - 11. marts 2019 kl. 15:04
Af Elizabeth Christensen, Kildedalen 66, 3400 Hillerød
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Debat
Hillerød: En enkelt lokalpolitiker i Hillerøds byråd har meldt offentligt ud, at konsekvenserne af de gennemførte nedskæringer i hjælpen til børn med handicap og deres familier er gået for vidt.

Flere byrådsmedlemmer har hørt en masse familier fortælle om de umenneskelige oplevelser i mødet med Hillerød kommunes system, men har fortsat ikke bedre eller hurtigere løsninger i hverken gamle eller nye indkomne børnesager.

Forældrene til børnene beder om at få den nødvendige hjælp og støtte til børnene, så de kan udvikle sig og trives bedst muligt, trods deres handicaps.

Folket råber også op, vagt i gevær, nu må det stoppe. Tag ansvar kære Byråd.

Når 2 ministre løfter pegefingeren til kommunen er det en alvorlig sag, og vel dokumenteret af forældrene. Nu også negativ udvikling på Ankestyrelsens tørresnor om sociale børnehandicapsager, og top 3 i Danmark hos Klagenævnet for Specialundervisning for 2018.

Det er regeringen, der pålægger kommunen at spare penge på budgettet år efter år. Hvor lang tid skal der gå, før byrådet løfter ansvaret op på rette niveau?

Det eneste vi beder om, er en anstændig, retfærdig og lovlig behandling af vores handicappede børn. Indtil nu har det ikke været et lykkeligt eventyr, og vi bliver ved til der er sket en mærkbar og stationær forbedring i vores møde med kommunen.

Vil beslutningstagerne i Hillerød kommune nu tage ansvar, og sikre at eventyret ender lykkeligt ved at handle på forældrenes kritik og gøre det rette for børnene og vores familier?