15. maj 2021
#1719524
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Alsønderup Skole og SFs hukommelsestab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Alsønderup Skole og SFs hukommelsestab
Debat Hillerød - 08. februar 2021 kl. 11:18
Af Jørgen Suhr byrådsmedlem (R), medl. af Børn, Familie og Ungeudvalget
arrow Læs også: DEBAT: SF støtter forældrene på Alsønderup skole

Når SF og Rikke Macholm i et debatindlæg skriver, at man står meget uforstående overfor, at man kan overveje at placere elever fra Hillerød Dagebehandlingsskole på Alsønderup Skole, så klinger det ærlig talt noget hult. Og er også imod bedre vidende. Lad mig gøre opmærksom på, at SF selv har været med til at vedtage flg. i det seneste budgetforlig, pkt. 38 i forligsteksten:

"Vi vil undersøge, om vi kan samle Hillerød Dagbehandlingsskole, som har afdelinger på Ullerød Skole og Store Dyrehave Skole, på ét sted. Da der ser ud til at være plads på Hillerød Vest Skolens afdeling i Alsønderup, beder vi forvaltningen afklare grundlaget for at placere Dagbehandlingsskolen der og afklare, hvad der skal til for at bruge dagbehandlingsskolens tidligere matrikler til dagtilbud. Afklaringen fremlægges til politisk behandling, og vi vil derefter i forbindelse med en budgetopfølgning beslutte at afsætte midler til ekstern rådgivning i fald vi beslutter at gå videre med sagen"

Og når det samtidig iklædes en retorik om, at SF har (et særligt?) varmt hjerte for Hillerøds udsatte børn og unge, så står jeg personligt helt af. For hvad er det, vi gør i denne sag? Vi gør det, at vi rigtig tidligt inddrager lokalbefolkning og andre interessenter i en dialog om fordele og ulemper ved den nævnte løsning. Vi sidder netop ikke som alvidende politikere på Rådhuset og trækker en beslutning ned over hovedet på hverken voksne eller børn.

arrow Vil samle specialskoler i tom skole: Forældre er bekymrede
03. februar 2021 kl. 20:05 Opdateret: kl. 20:05
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?