19. oktober 2018
Beboere i kommunens ejendom Horsevænget kæmper med ekstreme vandregninger og skimmelsvamp, men der er ikke skyggen af hverken kommunal eller politisk velvilje, skriver beboeren Marianne Jellesmark i et åbent brev til kommunen. Foto: Allan Nørregaard
Beboere i kommunens ejendom Horsevænget kæmper med ekstreme vandregninger og skimmelsvamp, men der er ikke skyggen af hverken kommunal eller politisk velvilje, skriver beboeren Marianne Jellesmark i et åbent brev til kommunen. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Åbent brev til Lone Byskov

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Åbent brev til Lone Byskov
Debat Hillerød - 11. oktober 2017 kl. 12:01
Af Marianne Jellesmark, Horsevænget 37, st. th., Hillerød
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Åbent brev til Lone Byskov, ejendomschef i Hillerød Kommune.

arrow Læs også: Svar til Marianne Jellesmark

Jeg har læst dine svar på fire artikler her og i Ekstra Bladet om hhv. ekstreme vandregninger og skimmelsvamp i Horsevænget.

Du udtaler bl.a., at der er politisk velvilje, fordi der er bevilget en del penge til Horsevænget.

Disse er overvejende brugt til udskiftning af udtjente tage.

Der er ikke skyggen af hverken kommunal eller politisk velvilje uanfægtet kommunens ansvar som ejer og udlejer af Horsevænget 27-52, og jeg må af dine svar gå ud fra, at du hverken er informeret herom af dine kollegaer eller har deltaget på det byrådsmøde, hvor det blev besluttet at ignorere problemerne (og artiklerne) i Horsevænget.

Lad os koncentrere os om vandregningerne i dette brev.

Vandmålerne ikke er kontrolleret mindst de sidste 10 år på trods af lovbud herom. Hvorfor er de ikke det Lone - og hvorfor er målerne ikke blevet udskiftet iht. det tilbud din ejendomsadministrator sidste år påstod at have indhentet?

I vil ikke udskifte de helt gamle toiletter men kompenserer ikke lejerne for et merforbrug, de ingen indflydelse har på.

Ihab (artiklen i april) er langt fra den eneste med en ekstrem vandregning.

Det er altid »spændende« at se, hvem der er »de heldige vindere« af årets ekstrem-regninger. Hidtil har det bl.a. været pensionisten, der pludseligt et år havde 3-dobbelt forbrug. Det ældre ægtepar, der første hele regnskabsår børnene var flyttet hjemmefra sørme også havde et flerdobbelt forbrug, og flere lejemål der af uvisse årsager kontinuerligt øger deres forbrug markant på trods af uændrede vaner.

I år var det bl.a. den enlige mor til et mindreårigt barn, der »vandt« en ekstrem ekstraregning på mere end 10.000 kr. på grund af et toilet, der har brugt mere end 100 kubikmeter vand.

I år er regnskabet sendt ud for sent, og derfor opkræver I ikke ekstraregninger. Regnskabet blev også sendt ud for sent sidste år, men der opkrævede I alligevel! I opkrævede endda penge, der var overført fra forrige regnskabsår, hvilket er ulovligt. Mon ikke det er dit job at sørge for, at de berørte beboere får deres penge retur hurtigst muligt?

Andet du nok skulle tage dig af er, at I varsler forhøjelse af a´conto vandbetaling fuldstændig kritikløst i forhold til om ekstraforbruget skyldes jeres manglende vedligeholdelse eller folks reelle forbrug.

Kommunen er et topstyret system Lone, og ingen ansatte handler på andet end ordrer oppefra.