8. april 2020
"Desværre bliver S-regeringen mere og mere tavse, for hver dag der går. Alt i mens de nordsjællandske pendlere sidder fanget i trafikken," skriver Venstres Hans Andersen.
"Desværre bliver S-regeringen mere og mere tavse, for hver dag der går. Alt i mens de nordsjællandske pendlere sidder fanget i trafikken," skriver Venstres Hans Andersen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Regeringen tager pendlerne som gidsler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Regeringen tager pendlerne som gidsler
Debat Hillerød Posten - 17. januar 2020 kl. 16:21
Af Folketingsmedlem Hans Andersen, valgt i Nordsjællands Storkreds, Venstre
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Statsminister Mette Frederiksen sendte mandag en trist besked til de mange bil-pendlere og virksomheder i Nordsjælland, der holder i kø på vejene og venter på en færdiggørelse af Hillerødmotorvejen. For regeringens tavle er tom, når det kommer til infrastruktur.

På et pressemøde fra Marienborg, hvor statsministeren tegnede linjerne for regeringens kommende arbejdsområder, blev infrastruktur til min store skuffelse ikke nævnt med et eneste ord. Mette Frederiksen ville ikke så meget som at sætte et årstal på et udspil, da en journalist forgæves forsøgte at vride et svar ud af statsministeren.

At Socialdemokratiet siger ét, når de er i opposition, men gør noget helt andet, når de har regeringsmagten, er efterhånden blevet bekræftet adskillige gange. Det er desværre også tilfældet, når det kommer til investeringer i infrastrukturen - herunder Hillerødmotorvejen.

Da vi i den tidligere VLAK-regeringen, sammen med Dansk Folkeparti, fremlagde en trafikaftale blandt andet med penge og plan til færdiggørelse af Hillerødmotorvejen, var Socialdemokratiet ikke sen til at love en tilsvarende plan. Men desværre bliver S-regeringen mere og mere tavse, for hver dag der går. Alt i mens de nordsjællandske pendlere sidder fanget i trafikken. Det er ikke i orden - og er absolut ikke det, vælgerne blev stillet i udsigt under folketingsvalget.

Jeg er glad for det samarbejde, vi har på tværs af partier og kommuner i Nordsjælland, når det kommer til infrastruktur. Men det hjælper desværre ikke det store, hvis arbejdet kun giver pote, når regeringen er blå.

Så nu må lokale S-folk som Nick Hækkerup komme på banen og presse på hos Mette Frederiksen og transportminister Benny Engelbrecht (S). Det kan ikke være for meget forlangt at give vælgerne svar på, hvor længe vi skal spilde tid i trafikken endnu.

I Nordsjælland skal vi ikke vente meget længere.

arrow Læs også: En drøm går i opfyldelse: ”Med Royal Stage bliver Hillerød samlingspunkt for hele Nordsjælland”
arrow Støtte til vuggestuer med sårbare og udsatte børn
17. januar 2020 kl. 06:31 Opdateret: kl. 08:31