15. juni 2021
Mette Lene Jensen(V)
Mette Lene Jensen(V)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vil de konservative krig eller samarbejde ?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vil de konservative krig eller samarbejde ?
Debat Helsingør - 06. november 2017 kl. 09:55
Af Mette Lene Jensen, byrådsmedlem for Venstre

Valgdebat
Et spørgsmål, man kan stille sig selv senest efter i et læserbrev d. 31/10 indrykket af Konservativ Ungdoms formand. Her forsøger formanden at revse Venstre og kræver samtidigt "en klokkeklar tilkendegivelse af", hvem Venstre vil pege på som borgmester efter valget.

arrow Læs også: Venstre ved du ikke, hvor du har

Spørgsmålet er, om De konservative vil samarbejde med Venstre? Og om de overhovedet er interesserede i borgmesterposten igen? Det virker nemlig ikke altid sådant, når De Konservative konstant i alle medier, avis som facebook, forsøger at indlede en krig mod et andet borgerligt parti som Venstre fremfor at bruge energien sammen med os i Venstre på at skaffe et blåt flertal.

I Venstre håber vi nemlig på en blå borgmester med et blåt flertal bag sig. Hvis det lykkes, er det oplagt, at Venstre vil pege på spidskandidaten fra et stort borgerlige parti. Hvis det bliver De konservative og Venstre bliver inviteret ind til et samarbejde, vil vi da gerne pege på Benedikte Kiær. Men vil De konservative samarbejde eller vil de hellere føre krig? Det spørgsmål mangler der et klokkeklart svar på.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?