19. marts 2019
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Til alle der elsker Flynderupgård

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Til alle der elsker Flynderupgård
Debat Helsingør - 07. juli 2018 kl. 20:13
Af Maria Dalsgaard, på vegne af Flynderupgårds Venner
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Debat
Så skete det meget glædelige, at Helsingør Kommunes kultur- og turismeudvalg trak en besparelse på 100.000 kr. tilbage. Besparelsen ville have betydet farvel til i hvert fald grisene og de røde køer på Flynderupgård. Mange tak til jer politikere, der turde lytte til de mange af os, der ikke syntes det var en god idé, fordi dyr selvfølgelig hører til i det historiske landbrug på gården.

arrow Læs også: Vil høre borgerne om fremtiden for folkekært museum

Rigtig mange har nemlig glæde af Flynderupgård. Det var tydeligt i den debat, som den bebudede besparelse skabte. Det er vi i "Flynderupgårds Venner" utrolig glade for, For det betyder, at det arbejde og den indsats, vi som forening og frivillige på Flynderupgård yder, betyder noget.

DERFOR vil vi også benytte lejligheden til at opfordre jer, der elsker stedet ligesom vi gør, til at overveje, om I ikke kunne tænke jer at være med til at være frivillig - eller bare en gang i mellem at give en hånd med på gården. Fx til den kommende høstfest og -marked den 8. september, eller i det daglige, hvor vi har grupper, der arbejder med gamle håndværk, eller producerer fx syltetøj, syr og strikker osv.

arrow Kartoffelferie på Flynderupgård
13. oktober 2018 kl. 07:29 Opdateret: kl. 10:26
arrow Sådan redder udvalg dyrene på museum
14. september 2018 kl. 09:53 Opdateret: kl. 09:53