1. oktober 2020
Er medlemmerne af Havnebestyrelsen, Økonomiudvalget, overhovedet enige med havnechefen om, hvad der egentlig er blevet vedtaget på bestyrelsesmøderne?
Er medlemmerne af Havnebestyrelsen, Økonomiudvalget, overhovedet enige med havnechefen om, hvad der egentlig er blevet vedtaget på bestyrelsesmøderne?
Foto: Andreas Norrie
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tak for svaret Claus Christoffersen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tak for svaret Claus Christoffersen
Debat Helsingør - 21. november 2019 kl. 13:43
Af Jan Flintrup, Sdr. Strandvej, Helsingør

Debat
Jeg kunne heller ikke forestille mig, at Henrik Møller skulle have udtalt sig forkert til Helsingør Dagblad, ligesom jeg heller ikke kan forestille mig, at vores nuværende borgmester bevidst udtalte sig forkert omkring tidsplanen for en ny havnekaj. Der er bare det problem Claus Christoffersen, at det passer ikke med, hvad havnechefen skriver i referaterne fra jeres møder. Det er jo det, vi som borgere kan følge med i, og det er bekymrende læsning for os borgere, som tænker på byens brand og miljøet i forbindelse med en ny industrihavn.

arrow Læs også: DEBAT: Det kostede os 2.3 millioner at finde ud af at vi ikke skulle have et nyt kajanlæg

Det ser åbenbart ud til, at havnechefen, som embedsmand, indtil nu har styret havnens bestyrelse med hård hånd og først nu, er det gået op for nogle af vores lokalpolitikere, at havnechefen åbenbart skal holdes i "fletningerne".

Vi borgere er efterhånden godt klar over, vi skal vente på en masse rapporter, men du giver os ikke en forklaring på, hvorfor havnechefen og havnebestyrelsen ikke er enige om, hvad de melder ud i referaterne. Vi må jo som borgere og læsere formode, at når referaterne er godkendte, er møderne refereret korrekt. Er det manglende kontrol og indsigt i havnechefens arbejde fra havnebestyrelsens side?

Den debat syntes jeg da godt vi kan tage, imens vi afventer rapporterne.

arrow DEBAT: Helsingør - offer for nonchalent bystyre ?
12. juli 2020 kl. 10:03 Opdateret: kl. 10:03
arrow DEBAT: Tak fordi vi slap
10. juli 2020 kl. 12:46 Opdateret: kl. 12:46
Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?