5. december 2019
Er medlemmerne af Havnebestyrelsen, Økonomiudvalget, overhovedet enige med havnechefen om, hvad der egentlig er blevet vedtaget på bestyrelsesmøderne?
Er medlemmerne af Havnebestyrelsen, Økonomiudvalget, overhovedet enige med havnechefen om, hvad der egentlig er blevet vedtaget på bestyrelsesmøderne?
Foto: Andreas Norrie
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tak for svaret Claus Christoffersen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tak for svaret Claus Christoffersen
Debat Helsingør - 21. november 2019 kl. 13:43
Af Jan Flintrup, Sdr. Strandvej, Helsingør
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Debat
Jeg kunne heller ikke forestille mig, at Henrik Møller skulle have udtalt sig forkert til Helsingør Dagblad, ligesom jeg heller ikke kan forestille mig, at vores nuværende borgmester bevidst udtalte sig forkert omkring tidsplanen for en ny havnekaj. Der er bare det problem Claus Christoffersen, at det passer ikke med, hvad havnechefen skriver i referaterne fra jeres møder. Det er jo det, vi som borgere kan følge med i, og det er bekymrende læsning for os borgere, som tænker på byens brand og miljøet i forbindelse med en ny industrihavn.

arrow Læs også: Kaj og arbejdspladser

Det ser åbenbart ud til, at havnechefen, som embedsmand, indtil nu har styret havnens bestyrelse med hård hånd og først nu, er det gået op for nogle af vores lokalpolitikere, at havnechefen åbenbart skal holdes i "fletningerne".

Vi borgere er efterhånden godt klar over, vi skal vente på en masse rapporter, men du giver os ikke en forklaring på, hvorfor havnechefen og havnebestyrelsen ikke er enige om, hvad de melder ud i referaterne. Vi må jo som borgere og læsere formode, at når referaterne er godkendte, er møderne refereret korrekt. Er det manglende kontrol og indsigt i havnechefens arbejde fra havnebestyrelsens side?

Den debat syntes jeg da godt vi kan tage, imens vi afventer rapporterne.

arrow Så kom der fakta på bordet
02. december 2019 kl. 13:51 Opdateret: kl. 13:51
arrow Krydstogtkaj og sigtelinjer til Kronborg
22. november 2019 kl. 14:04 Opdateret: kl. 14:04
arrow Trafikjournalist holder oplæg om krydstogtkaj
20. november 2019 kl. 14:51 Opdateret: kl. 14:51