15. december 2017
Udvalgsformand Jens Bertram(K).
Udvalgsformand Jens Bertram(K).
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svar til Peter Sandholt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svar til Peter Sandholt
Debat Helsingør - 08. marts 2017 kl. 13:25
Af Jens Bertram (K), Formand for Sundhed, idræt og fritidsudvalget
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Debat
Jeg vil gerne bekræfte, at der endnu ikke er kommet et krav fra DBU, men som tidligere anført i denne debat, så har vi modtaget en henvendelse fra Divisionsforeningen, det er dem som stiller krav, som jeg gengiver i sin fulde længde herunder. Det er vores opfattelse, at der vil komme et øget krav til LUX, hvorfor vi allerede nu har taget det med i anlægsplanerne.

arrow Læs også: Afsløring: Byggeri af kæmpe-stadion bliver forsinket

Kunstgræsbanen, som der ikke er noget krav om, anlægger vi netop for, at det ikke kun er FC Helsingør som skal benytte det nye stadion, men derimod skal det også kunne bruges til træning og kamp, af vores mange brede klubber- husk på, at der nedlægges en græsbane for at give plads til stadion.

Der er ikke nogen som er blevet misinformeret, men man kan diskutere om vores tolkning af Divisionsforeningens henvendelse er forkert- her får I mulighed for at dømme selv.

"Vi kan bekræfte at det er vores vurdering, og anbefaling til klubberne, at der fremadrettet bør være et fast lyskrav på 1000 lux i 1. division. Måske endda med en anbefaling der hedder 1200 lux. Dermed bliver det en opjustering af det eksisterende klublicenskrav i 1. division på 500 lux, som allerede har en anbefaling på 1000 lux. Kravet om mindst 1000 Lux er for at muliggøre TV produktionerne fra kampene. Aktuelt bliver der TV transmitteret 2 kampe i hver spillerunde, mens der bliver optaget højdepunkts-sekvenser fra alle de øvrige 4 kampe i rækken. Derfor er det vores forventning, at kravet om 1000 lux træder i kraft fra sæsonen 2017/18 eller senest i sæsonen 2018/19, da det nuværende krav på 500 lux ikke længere giver tilstrækkelig mening. Vi kan dog ikke med sikkerhed forudsige den drøftelse vi skal have med klubberne om det, herunder om der bliver en indkøringsfase/dispensationsmulighed inden kravet om 1000 lux bliver bindende (en sådan indkøringsfase har vi pt på det tilsvarende krav om varme i banen). Vi er altid forsigtige omkring øgede krav. Vi forventer at det skal behandles politisk i efteråret 2016."

Det er underskrevet af: Peter Ebbesen, Turneringschef-Divisionsforeningen.

arrow Nordsjællands Politi og Superligafodbold
13. juli 2017 kl. 12:10 Opdateret: kl. 12:10
arrow Fin optakt til Superliga-debut
08. juli 2017 kl. 15:41 Opdateret: kl. 21:36
arrow Stort byrådsflertal sagde endeligt ja til stadion-lokalplan
22. juni 2017 kl. 04:21 Opdateret: kl. 15:22