21. februar 2019
Projektet ved Kelleris Hegn.
Projektet ved Kelleris Hegn.
Foto: Illustration fra lokalplanforslag
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stop lokalplanforslaget for Kelleris Hegn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stop lokalplanforslaget for Kelleris Hegn
Debat Helsingør - 03. september 2018 kl. 10:02
Af Kjeld Damgaard, Formand for. Espergærde Byforening
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Debat
Helsingør Byråd er åbenbart tonedøv. I hvert fald har man valgt at vende det døve øre til de mange tilkendegivelser, der har været om at stoppe planerne for at bebygge arealet øst for Kelleris Hegn.

arrow Læs også: Giv din underskrift mod at bebygge det åbne landskab

Borgermøder, borgergrupper og mange læserindlæg har klart sagt fra overfor denne lokalplan, der muliggør 400 (firehundrede!) boliger på arealet. Men alligevel har byrådets store flertal valgt at fremsætte dette forslag.

Mange er med god ret harme over, at Helsingør Byråd fuldstændig tilsidesætter de gældende regler for hvor tæt man må bygge på en skov. Andre er kede af at plastre det sidste frie stykke land til med yderligere bebyggelse. Atter andre vil gerne "levne" arealer til fremtidige generationer. Og flere synes at der lige nu er rigeligt med byggerier i gang: Både ved Nørremarken og på Teknisk Forvaltning og der er planer om 300 boliger i det gamle industrikvarter. Og så er der naturligvis også bekymringer for fremtidige trafikproblemer, mangel på institutioner, overbelastning af kloakker o.s.v., o.s.v.

Og så er der naturligvis også dem, der påpeger, at Espergærdes herligheder forsvinder hver gang et nyt areal bebygges.

Espergærde Byforening står derfor i spidsen for at stoppe denne lokalplan i at blive vedtaget. Men for at det skal lykkes, skal borgerne i Espergærde og omegn være aktive og indsende deres indsigelse.

Det kan du gøre allerede nu ved at skrive direkte til pgu@helsingor.dk, som er den mailadresse i kommunen, der modtager sådanne indsigelser.

Men Espergærde Byforening har gjort det endnu nemmere for alle at gøre indsigelse, hvis du er enig i at planen helt skal skrottes. Du kan nemlig gå ind direkte ind på hjemmesiden: https://www.skrivunder.net/stop_lokalplanforslaget_for_omradet_ved_kelleris_hegn - og skrive under.

Du kan også skrive eller ringe direkte til byrådsmedlemmerne og fortælle hvad du mener om dette forslag.

Hvis du har mod på at gøre yderligere for at stoppe denne lokalplan, så kan vi f.eks. bruge dig som underskriftsindsamler eller uddeler af flyers. Skriv til kjeld@damgaard.mail.dk og tilkendegiv hvad du vil hjælpe med.

arrow Hvad siger mosekonen i Kelleris ?
03. oktober 2018 kl. 11:43 Opdateret: kl. 11:43
arrow Knuser et rekreativt naturområdet
02. oktober 2018 kl. 20:43 Opdateret: kl. 13:56
arrow Naturen tilbage til mennesket
02. oktober 2018 kl. 10:53 Opdateret: kl. 10:53