16. oktober 2019
Peter Poulsen
Helsingør Byråd december 2013
Foto: Maj og Magnussen Fotografer
Peter Poulsen Helsingør Byråd december 2013 Foto: Maj og Magnussen Fotografer
Foto: Foto: Maj og Magnussen Fotografer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stem lokalt og stem personligt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stem lokalt og stem personligt
Debat Helsingør - 02. juni 2019 kl. 07:03
Af Peter Poulsen, byrådsmedlem(S)
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Debat
Grundlovsdag onsdag den 5. juni skal vi stemme til folketingsvalget.

I Helsingør kommune har vi to glimrende folketingskandidater, nemlig Birgitte Bergman fra de konservative og Henrik Møller fra socialdemokratiet.

Det er vigtigt for både mig og for alle andre i Helsingør kommune at vi får valgt lokale repræsentanter ind i folketinget der kan varetage netop vores udfordringer i Helsingør kommune.

Er du mest til blå blok vil jeg anbefale at du stemmer på Birgitte Bergman fra de konservative og er du mest til rød blok vil jeg anbefale at du stemmer på Henrik Møller fra socialdemokratiet.

Jeg har kendt Birgitte i mange år og vores fædre havde fællesskabet og smedefaget som fælles baggrund og Henrik har jeg også kendt i mange år og de seneste år har vi været politiske kollegaer for socialdemokratiet i byrådet og Henrik Møller har en stor politisk erfaring efter mere end 25 år som medlem af Helsingør byråd.

Jeg er sikker på, at de begge vil være gode repræsentanter for Helsingør kommune i det kommende folketing - så en stemme på enten Birgitte Bergman eller Henrik Møller vil jeg klart anbefale.