17. maj 2021
Kommunen har cirka 5000 ansatte, en del af dem på plejehjemmene. Men vi savner deres stemme i debatten, mener læseren.
Kommunen har cirka 5000 ansatte, en del af dem på plejehjemmene. Men vi savner deres stemme i debatten, mener læseren.
Foto: Thomas Arnbo
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Offentligt ansatte og valgkampen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Offentligt ansatte og valgkampen
Debat Helsingør - 02. november 2017 kl. 07:36
Af Jens Kirkegaard, kandidat til Byrådet og Regionsrådet, DF

Valgdebat
Som kandidat til byrådet og debattør i lokalpressen spørger jeg ofte mig selv, om vi har meningskontrol i dag i Helsingør Kommune? For hvor i den lokale debat hører vi eksempelvis nogle personlige og faglige synspunkter fra de over 5.000 ansatte i Helsingør Kommune?

At en kommunal "tavshed" kan lade sig praktisere skyldes måske, at de fleste mennesker i dag er underlagt arbejdshierarkier og magtstrukturer, når de udfører deres arbejde. Hvor det bredt bliver accepteret, at man kan miste sit levebrød, hvis man modsiger chefen eller dennes synspunkter.

Derfor er jeg som kandidat for Dansk Folkeparti i Helsingør meget glad for Anders Drachmann og Frit Demokratis særdeles klare udmelding: At de vil indføre en kultur, hvor Helsingør Kommunes medarbejdere ser en ære i at være medarbejdere til fordel for kommunens borgere og virksomheder.

Anders Drachmanns politiske slogan om, at ordentlighed overalt i kommunen vil give glade medarbejdere og tilfredse borgere, skal kunne realiseres af et nyt byråd. Især når man tænker på de sørgelige beretninger om slendrian og sjusk, der offentligt kom frem til diskussion ved de valgarrangementer, som ældrerådet havde i Helsingør, og ikke mindst i ældresagens valgmøde med byrådet.

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?