19. oktober 2019
Borupgårdskolen har været nødt til at gribe ind efter en voldsepisode.
Borupgårdskolen har været nødt til at gribe ind efter en voldsepisode.
Foto: Lars Skov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Manglende konsekvens i skolen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Manglende konsekvens i skolen
Debat Helsingør - 04. december 2018 kl. 10:14
Af Jens Kirkegaard, Arkitekt MAA, Espergærde
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Debat
Som kulturpolitisk engageret borger i kommunen, har man nogle gange svært ved at holde masken, når den komplicerede hverdag viser sit sande ubehagelige væsen, i den hjælpeløse daglige kommunale administration.

Tænke sige at Snekkerstens Skoles bestyrelse opfordrer utrygge forældre og elever til, at henvende sig, i forbindelse med at bestyrelsen har besluttet at have skærpet fokus på et utrygt skolemiljø.

Der har i medierne og på nettet, den sidste uge været henvist til flere voldsepisoder i Snekkersten skoles lokalområde. Hvilket af den engagerede skoleleder slås hen, som en beklagelig episode man ikke i en moderne verden kan undgå.

Det er måske på baggrund af sådanne udtalelser, og mangel på konsekvente holdninger, at vi kan se, hvorfor der er kommet en voldsom stigning i Helsingør på hele privatskole området. Måske også fordi forældre ved, at man ikke kan og skal komme til skolerne med ubehagelige spørgsmål, som de ikke kan eller vil svare på.

Tanker om ordentlighed, er noget der ikke længere rækker til. Måske derfor trækker man på skuldrene, for ikke i tillæg at blive belært af skolen. Det er derfor - hvis forældre har råd - at de i stedet vælger at sætte deres børn i en privat skole.

De vil undgå skolegårdsvold eller mobning i fritiden, som automatisk vil føre til bortvisning, med en skriftelig henvisning til de kommunale sociale myndigheder, at her har de en ny kunde.