30. maj 2020
Modstandere af en satsning på en krydstogtkaj syd for Helsingør Havn bliver kaldt »mafia« eller let forførbare af borgmesterpartiets vælgerforeningsformand. Foto: Allan Nørregaard
Modstandere af en satsning på en krydstogtkaj syd for Helsingør Havn bliver kaldt »mafia« eller let forførbare af borgmesterpartiets vælgerforeningsformand. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Må jeg være fri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Må jeg være fri
Debat Helsingør - 20. oktober 2019 kl. 19:46
Af Niels-Erik Nielsen, Vingen, Ålsgårde
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Som ganske almindelig Helsingørborger, der er interesseret i lokalpolitik og i Helsingør som by, vil jeg have lov til at udtrykke mine meninger, alene som her - eller sammen med meningsfæller, - UDEN at den konservative partiformand skal beskylde mig for at være medlem af en "ældre mafia" eller at være "let forførbar vred borger".

arrow Læs også: Erhvervshavne med og uden fremtid

Jeg bor i Ålsgårde og vil ikke blive generet af en industrihavn ved Trykkerdammen, men jeg må da have lov til at udtrykke min mening om forslaget, og den måde forslaget bliver behandlet på - uden om byrådet! Uden at blive generet af den konservative partiformand.

Netop det, at give plads og tale ordentligt til hinanden, er de konservative da normalt fortalere for.

Og jeg kalder da heller ikke den konservative partiformand for f.eks. "idiot"! Jeg har flere konservative venner, som ikke er idioter!

arrow Skal vi lige vende skråen, Skipper ?
17. januar 2020 kl. 11:41 Opdateret: kl. 11:41
arrow Der er andre muligheder for Helsingør Havn
16. januar 2020 kl. 09:49 Opdateret: kl. 09:49
arrow Flere S-byrødder melder sig ind i krydstogtkaj-debatten
16. januar 2020 kl. 06:07 Opdateret: kl. 13:53
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?