21. maj 2019
Marienlyst Strandhotel.
Marienlyst Strandhotel.
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lad os i fællesskab løfte Helsingør Marienlyst Strandhotel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lad os i fællesskab løfte Helsingør Marienlyst Strandhotel
Debat Helsingør - 08. januar 2019 kl. 09:56
Af Michael Lauritsen, administrerende direktør
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Debat
Jeg blev meget forundret og irriteret, da jeg læste Klaus Robert Svendsens indlæg om Teknikmuseet og fejlagtige sammenblanding med byens hoteller.

arrow Læs også: Læserbrev med usande påstande

Vores hotel bidrager hverken til politiske partier eller enkeltpersoner - vores samfundsansvar ligger et helt andet sted.

Vi er med til at danne rammerne for de mange virksomheder og private personer som har besluttet sig for, at netop Helsingør skal være deres destination, hvilket skaber masser af arbejdspladser der bidrager til fælleskassen. Der hvor det er muligt, og fordi vi har overskuddet, hvilket forpligter, gør vi altid en ekstra indsats for de personer, som endnu ikke lykkes med at finde fodfæste på arbejdsmarkedet eller har særlige behov. Dette sker takket være et godt samarbejde med byens andre virksomheder og Helsingør kommune.

Takket være et godt forarbejde er tingene godt og grundigt ved at gå op i en højere enhed for vores by, lad os nu ikke ødelægge dette ved at komme med falske beskyldninger, som Klaus Robert Svendsen gør i sit indlæg, det gavner intet og er ej heller repræsentativt for vores by.

På Marienlyst har jeg mere end 200 fantastiske medarbejdere, der dagligt går på arbejde for at lykkes, her er en god tone og indbyrdes respekt for hinanden og de mere 20 nationaliteter som vi er, vi arbejder dagligt med at hæver overlæggeren for alt hvad vi gør, dette for at klare os i konkurrencen og fordi vores gæster fortjener det.

Vi skal glæde os over den fantastiske by og de muligheder vi har - fordi vi er fremtidens by. Tilpas stor og alligevel intim, tilpas væk fra København og alligevel tæt på, vi har en unik historie, ren og smuk natur og et blomstrende kulturliv og gode arbejdspladser, lad os ikke tage det for givet, men i stedet for lad os udnytte alle de muligheder vi har for at gøre en god by endnu bedre.

I hotelbranchen venter os nogle år, hvor konkurrencen bliver intens, kampen om gæsterne bliver skærpet pga. de mange nye hotelværelser i København og det samme kommer til at ske på medarbejdersiden. På Marienlyst har vi for længst erkendt, at vi lykkes bedst når vi repræsenterer os sammen med de unikke kulturattraktioner som vi har, herunder en hyggelig by med masser af summen

Lad os nu sammen tale vores op, desto flere ildsjæle og flittige borgere vi kan tiltrække, desto bedre bliver vores by.

Lad det være dagsorden 2019.

arrow Hasard med Helsingørs erhvervspolitiske guldæg
08. januar 2019 kl. 06:09 Opdateret: kl. 14:36
arrow Grotesk pinligt hr. Klaus Robert Svendsen
07. januar 2019 kl. 20:19 Opdateret: kl. 14:19
arrow Mon vi får et dementi?
07. januar 2019 kl. 09:35 Opdateret: kl. 09:35