30. maj 2020
Claus Christoffersen(S).
Claus Christoffersen(S).
Foto: Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ingen beslutning er taget om kajanlæg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ingen beslutning er taget om kajanlæg
Debat Helsingør - 21. oktober 2019 kl. 08:46
Af Claus Christoffersen, viceborgmester, Socialdemokratiet, Espergærde
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Debat
Der har i den seneste uge været en del debatindlæg omkring en eventuel ny havnekaj i Helsingør. I debatten kunne man få det indtryk, at der allerede er taget politisk stilling til en eventuel ny havnekaj. Men det er på ingen måde tilfældet.

arrow Læs også: Erhvervshavne med og uden fremtid

Det vigtigt at slå fast, at der ikke er besluttet noget overhovedet. Der ligger heller ingen færdige analyser af projektet klar og der er heller ikke fastsat nogen tidsplan.

Status er, at kommunens økonomiudvalg, der udgør selvstyrehavnens bestyrelse, har bestilt en række undersøgelser af økonomisk, miljømæssig og infrastrukturmæssig karakter for at afdække fordele og ulemper ved en eventuel ny havnekaj.

Når analyserne foreligger, tager vi en solid politisk drøftelse i den socialdemokratiske byrådsgruppe og blandt de socialdemokratiske medlemmer - ligesom der vil blive en bred debat i offentligheden om fordele og ulemper ved en eventuel ny havnekaj.

I Socialdemokratiet har vi således ikke en holdning til projektet før analyserne er klar, og vi har haft lejlighed til at drøfte sagen på baggrund af analyserne.

De igangsatte analyser skal sikre, at drøftelserne i vores byrådsgruppe, blandt de socialdemokratiske medlemmer og i den brede offentlighed kan ske på et så oplyst grundlag som overhovedet muligt.

arrow Skal vi lige vende skråen, Skipper ?
17. januar 2020 kl. 11:41 Opdateret: kl. 11:41
arrow Der er andre muligheder for Helsingør Havn
16. januar 2020 kl. 09:49 Opdateret: kl. 09:49
arrow Flere S-byrødder melder sig ind i krydstogtkaj-debatten
16. januar 2020 kl. 06:07 Opdateret: kl. 13:53
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?