25. september 2018
Billede
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Idrætten som tema under og efter KV17

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Idrætten som tema under og efter KV17
Debat Helsingør - 14. november 2017 kl. 15:26
Af Jørgen Busch, byrådskandidat for Lokaldemokraterne
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Valgdebat
Helsingør: Det er vigtigt, at idrætten bliver et synligt tema i valgkampen og i den efterfølgende kommunal-politiske hverdag. Idrætten bygger på ligeværdige relationer og er en vigtig motor for udviklingen af lokalsamfundet. Idrætten har desuden en stor betydning for aktivt medborgerskab, børn og unges trivsel, fællesskab og demokratisk deltagelse.

Temaer er: Breddeidrætten, idræt for særlige grupper, som f.eks. handicappede og udsatte, talentarbejde og eliten.

Folkeoplysningsloven og sundhedsloven - er vigtige redskaber, tidssvarende og tilgængelige faciliteter ligeså samt områder med potentiale såsom byrum, parker, vej, torve og adgang til naturen. Forkæl de frivillige, giv adgang til fællesskab og inklusion samt muligheden for idrætsaktive børn og unge.

Idrætten bør betragtes som et naturligt valgtema - i lighed med f.eks. velfærd, skoler, handicappede, udsatte og ældrepleje - og med styrkelse og højere prioritering af idrætten både under og efter valgkampen.

Idrætten er meget vigtig for Lokaldemokraterne. Vi er klar til at diskutere og sætte fokus på idrætspolitikken både under og efter kommunalvalget. Stem på os, som vil idrætten tirsdag den 21. november 2017. Velkommen til en valgkamp også med idræt - også efter KV17.