30. september 2020
Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvor er Byrådet i Kaj-debatten?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvor er Byrådet i Kaj-debatten?
Debat Helsingør - 09. januar 2020 kl. 13:53
Af Erik Stubtoft, Helsingør

Debat:
Jeg har ikke noget konkret standpunkt í den løbende debat om krydstogtkajen eller hvad der kommer ud deraf. Thi jeg ved endnu ikke nok om sagens stridspunkter.

arrow Læs også: DEBAT: Det kostede os 2.3 millioner at finde ud af at vi ikke skulle have et nyt kajanlæg

Men jeg har en undring over, hvorfor ingen byrådspolitikere - incl. mine egne partifæller - deltager i eller blot lader høre fra sig i debatten.

Jeg respekterer normalt, at der skal foretages undersøgelser mv. forud for en byrådsbeslutning - især af så store projekter, som der er tale om her.

Jeg undrer mig imidlertid over, at ingen af byrådspolitikerne har ytret sig i debatten. Ikke om økonomien. Ikke om størrelsen. Men principelt.

Vi har i Helsingør kommune masser af planer som bestemmer byens udvikling: Lokalplaner, landsplaner, rammeplaner mv. Vi bryster os af at være kulturkommune - også med masser af planer.

Skulle der så ikke være en eneste byrådspolitiker, der har principelle tanker eller ønsker om byudviklingen på den sydlige side af færgelejerne - og som kunne tænke sig at indvie byens borgere i de overvejelser?

Der vil i min optik være en anden god grund til, at de lokale politikere fremsætter deres principelle synspunkt om, hvorfor Helsingør skal udbygges med en kaj til det ene og det andet, nemlig hvorfor Havneudvalget har så travlt med at igangsætte undersøgelser om byens udvikling - et tema som vel i bund og grund er Byrådsmedlemmernes ansvar.

arrow DEBAT: Helsingør - offer for nonchalent bystyre ?
12. juli 2020 kl. 10:03 Opdateret: kl. 10:03
arrow DEBAT: Tak fordi vi slap
10. juli 2020 kl. 12:46 Opdateret: kl. 12:46
Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?