21. oktober 2018
Store dele af Nordre Strandvej er stadig uden cykelsti.
Store dele af Nordre Strandvej er stadig uden cykelsti.
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hende med cykelstierne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hende med cykelstierne
Debat Helsingør - 19. november 2017 kl. 07:45
Af Kristina Kongsted, Byrådskandidat Konservative
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Valgdebat
Med risiko for at blive kendt som "hende med cykelstierne" har jeg et forslag. I 2013 gik jeg bl.a. til valg på at få etableret cykelsti på det manglende stykke langs det manglende stykke på Skindersøvej. Det lykkedes som bekendt. Jeg manglede godt nok 9 stemmer men cykelstien ligger der nu.

Den næste cykelsti skal være på Nordre Strandvej, således at man kan køre sikkert på cykel hele vejen fra Helsingør til Hornbæk. Behovet for, at skolebørnene kan komme sikkert til og fra skole, har længe været der, og etableringen af Kongernes Nordsjælland har kun gjort behovet for en cykelsti endnu større.

Det næste trin i raketten er udleje af bycykler. Her kunne man lave et joint venture med de lokale cykelhandlere og/eller Visit Nordsjælland om en "møntcykel".

Turisterne og alle os andre glade borgere kunne nu køre til Hornbæk eller stoppe på halvvejen og tage ruten Helsingør-Ålsgårde-Nygård-Helsingør eller måske køre ad Hellebækvej gennem Kongernes Nordsjælland med mulighed for et stop ved Hammermøllen.

Hvis du også synes, sikkerhed for de svage trafikanter er vigtig, så sæt dit kryds ved mig til KV1 nr. 6 på liste C.