14. december 2017
Hvorfor svarer Forsyning Helsingørs formand Per Tærsbøl(K) ikke på et brev fra gruppen FH Forbrugere?
Hvorfor svarer Forsyning Helsingørs formand Per Tærsbøl(K) ikke på et brev fra gruppen FH Forbrugere?
Foto: Allan Noerregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forsyning Helsingør og forbrugerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forsyning Helsingør og forbrugerne
Debat Helsingør - 08. august 2017 kl. 08:58
Af Erik Stubtoft, sekretær FH-forbrugere
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Debat
FH-Forbrugere har sendt følgende mail og forslag vedr. forbrugerrepræsentanter i samtlige bestyrelser til Forsyning Helsingørs bestyrelse:

arrow Læs også: 13 forbrugere stiller op til forsyningsvalg

Idet vi takker bestyrelsen for svar af 3. juli d.å., som angiveligt er et svar på vort læserbrev i HD og FAA den 8. juni og altså ikke er et svar på vort brev til formanden for Forsyning Helsingør af 6. juni. Det havde ellers været interessant, hvis formanden ville have svaret på vort spørgsmål i brevet til ham. Nu har vi i stedet fået at vide, hvad bestyrelsen har vedtaget og at en lov er overholdt. Tak for det.

Da vi ikke i næsten en måned modtog nogen reaktion på vort læserbrev og ej heller fra formanden, sendte vi et nyt læserbrev - denne gang med et konkret forslag om øget forbrugerrepræsentation i samtlige FH-bestyrelser. Dette læserbrev blev bragt i FAA den 5. juli og i HD den 6. juli. Ingen af disse henvendelser er besvaret.

Derfor fremsender vi her FH-Forbrugeres forslag direkte til bestyrelsen for Forsyning Helsingør - og samtidig som læserbrev til hhv. HD og FAA.

Vort forslag til øget forbrugerrepræsentation i samtlige bestyrelser i Forsyning Helsingør lyder således: Vi foreslår, at der indvælges forbrugerrepræsentanter som bestyrelsesmedlemmer med taleret men uden stemmeret i samtlige FHs bestyrelser - valgt af FHs forbrugere ved direkte valg. Vi foreslår som minimum en 2-årig prøveperiode. Efter denne periode evalueres om forbrugerrepræsentanterne skal være fuldgyldige medlemmer fra 1. januar 2020. Rent praktisk foreslår vi, at de kommende to valgte til Vand- og Spildevand A/S placeres i samtlige FH-bestyrelserne. Vi accepterer dermed også, at der kun er tale om een valghandling.

Efter vores opfattelse vil det være muligt inden for lovens rammer, at FHs bestyrelse beslutter en sådan midlertidig løsning.

arrow Det må kunne gøres enklere!
30. oktober 2017 kl. 20:49 Opdateret: kl. 20:49
arrow Dyr fjernvarme i Helsingør
29. oktober 2017 kl. 15:16 Opdateret: kl. 10:51
arrow Juristeri eller demokrati
27. oktober 2017 kl. 10:01 Opdateret: kl. 10:01