16. januar 2021
Borgmester Johannes Hecht-Nielsen(V) opførte sig som en anden nordkoreansk diktator på byrådsmødet mandag aften, mener Enhedslisten.
Borgmester Johannes Hecht-Nielsen(V) opførte sig som en anden nordkoreansk diktator på byrådsmødet mandag aften, mener Enhedslisten.
Foto: Heidi Maxmilling
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flertalsdiktatur: "Kim Il Hecht"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flertalsdiktatur: "Kim Il Hecht"
Debat Helsingør - 25. juni 2012 kl. 20:12
Af Allan Berg Mortensen, medlem af Helsingør Byråd for Enhedslisten

Debat

Helsingør: To gange har et flertal, bestående af Socialdemokraterne, Venstre og Konservative, nægtet mig at få en sag behandlet på byrådsmødet. Begge gange har sagen drejet sig om at en kommunal samarbejdspartner, Q8, ikke har betalt skat i Danmark i 29 år.
arrow Læs også: Liste Ø vil låne til offensiv valgkamp

På byrådsmødet mandag d. 25. juni 2012 forsøgte borgmesteren, som en anden Kim Il Sung, oveni købet at nægte mig retten til at argumentere for at punktet skulle behandles.

Det er trange kår for demokratiet i Helsingør, når Socialdemokraterne, Venstre og Konservative mener sig berettiget til at nægte et byrådsmedlem at få en sag behandlet. Argumentet for at sagen skulle afvises var at sagen ikke er et kommunalt anliggende.

Efter min mening er det et kommunalt anliggende når en samarbejdspartner foretager sig ting, vi som kommune anser for umoralske, men hvis nogle byrådsmedlemmer deler borgmesterens opfattelse, har byrådet jo muligheden for at stemme forslaget ned. Det er demokratiets spilleregler.

At Socialdemokraterne, Venstre og Konservative nægter mig at få en sag behandlet er mig komplet uforståeligt men at borgmesteren forsøger at forhindre mig i at argumentere for retten til at få forslaget behandlet forekommer mig utilstedeligt.
arrow Røde Johanne indtog Helsingør
20. februar 2013 kl. 10:34 Opdateret: kl. 13:38
arrow Socialt bedrageri og borgernes retssikkerhed
14. februar 2013 kl. 12:46 Opdateret: kl. 12:46
arrow Golfklubber slipper for skat
23. januar 2013 kl. 11:16 Opdateret: kl. 11:19
I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?