9. august 2020
Marlene Harpsøe(DF)
Marlene Harpsøe(DF)
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En sang fra de varme lande

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En sang fra de varme lande
Debat Helsingør - 26. januar 2019 kl. 15:32
Af Marlene Harpsøe, formand for Social- og Beskæftigelsesudvalget MF(DF) og Ib Kirkegaard, byrådsmedlem(DF)
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Debat
"Kan vi være det bekendt?" spørger byrådsmedlem Lene Lindberg (S) i et debatindlæg i Frederiksborg Amts Avis den 24/1. Hun henviser til sagen om Einer på 92 år, der så gerne vil på plejehjem, men har fået afslag af kommunen.

arrow Læs også: Fremtidens ældreomsorg

Kan man så forvente, at Lene Lindberg vil gøre noget ved det? Nej såmænd ikke, hvis man læser debatindlægget. Lene Lindberg og S kommer med en sang fra de varme lande. Hun erkender, at kommunens ældrepleje er helt i bund, men mener ikke, at vi i Helsingør kommune kan gøre mere. Vi må ikke øge servicen for regeringen og Folketinget, bedyrer Lindberg og henviser til serviceloftet. Men sandheden er jo, at loftet for, hvor meget vi i Helsingør kommune må bruge på "service", handler om mere end ældrepleje.

Det handler f.eks. også om Henrik Møllers prestigeprojekt i Helsingør, nemlig kulturområdet. Triatlon-stævner og meget andet har stor gavn af, at socialdemokraterne sidder som kulturens vogtere i Helsingør. Men hvad nytter det, hvis Einer ikke kan komme på plejehjem. Kan vi være det bekendt Lene Lindberg?

Der må sidde mange skuffede S-vælgere derude. For det er da en pinlig forestilling, socialdemokraterne i Helsingør har gang i.

Ja selvfølgelig kommer vi til at få gjort noget ved serviceloftet, men det er noget pladder, at vi ikke i Helsingør kommune kan gøre noget mere. Det kan vi, hvis vi vil. I Dansk Folkeparti vil vi gerne prioritere ældreplejen frem for kulturen. Spørgsmålet er bare, om socialdemokraterne vil være med?

arrow Kan vi være det bekendt ?
24. januar 2019 kl. 10:41 Opdateret: kl. 10:41
arrow Ingen skal finde sig i digital chikane og trusler
21. januar 2019 kl. 10:36 Opdateret: kl. 10:36
arrow Helt efter bogen
21. januar 2019 kl. 09:31 Opdateret: kl. 09:31
Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?