16. januar 2018
Ingen Rambo fra Hornbæk stiller op til byrådsvalget.
Ingen Rambo fra Hornbæk stiller op til byrådsvalget.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Derfor stiller Rambo ikke op til valget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Derfor stiller Rambo ikke op til valget
Debat Helsingør - 13. august 2017 kl. 09:59
Af Rolf Vallebo Thorngaard, Sommervej,Hornbæk
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Debat:
Rolf Vallebo Thorngaard ( Listen RAMBO ) som i 2017 bekendtgjorde sit kandidatur til Kommunalvalget 2017 i Helsingør Kommune, stiller alligevel ikke op.

Beslutningen er taget med svære overvejelser. Det har ikke været nemt, og er uden tvivl en skuffelse, for de mange stillere, som har skrevet under på hans berettigelse på kandidatlisten til Helsingør Byråd, og ikke mindst, de store sponsorater, som er modtaget fra private og virksomheder, til en spektakulær valgkampagne i Helsingør Kommune. Beslutningen om at fravælge sit kandidatur, er taget ud fra to vinkler; Familien og familievirksomheden. Rolf skal i foråret 2018 være far for anden gang, og vil i den anledning flytte bopæl til Frederiksberg, sammen med sin samlever

Frau Wald. I familievirksomheden i Hornbæk, er der en udvikling i gang med stigende salgsaktiviteter, implementering af patenterede produkter til et landsdækkende forhandlernet, hvilket sammen med familieforøgelsen, på ingen måder kan harmonere med en sidebeskæftigelse i Helsingør Byråd, ej heller ved at bestride posten som borgmester. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke for den enorme opbakning, som jeg har fået fra store som små, velhavende som arbejdsløs. Det har været en fornøjelse at møde jer i hele Helsingør Kommune, enten til en kold øl på Axelhus Bodega, på bænken i Hornbæk Plantage eller ved pølsevognen.

I skrivende stund, og som en afsluttende bemærkning, vil jeg gerne henvise mine stillere, sponsorer og vælgere til at stemme på Nye Borgerlige til Kommunalvalget 2017. Med disse ord forbliver jeg.