18. oktober 2021
#1724819
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Valg til Forsyning Helsingør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Valg til Forsyning Helsingør
Debat Helsingør - 14. oktober 2021 kl. 13:59
Af Bertel Johansen,Kongevejen, Helsingør, Kandidat til Forsyning Helsingør`s bestyrelse

Så er der valg til en bestyrelsespost i Forsyning Helsingør`s overordnede bestyrelse, eller som det hedder: Et eksternt bestyrelsesmedlem til de koncern-forbundne selskaber.

arrow Læs også: DEBAT: Steen Boldsen bør tænke sig om

Ansvarsområdet er fjernvarmen, affaldet og genbruget, brugsvandet og spildevandet med mere, så der er brug for fagligt ekspertise, bestyrelseserfaring og et bredt samfundsengagement. Så jeg er kandidat til posten, og der kan stemmes via nettet og NemID fra 12. okt. til 8. november.

Jeg er maskinmester med fokus på fremtidens varme- og energiforsyning uden CO2-emission. Jeg har 40 års erfaring på området, dels fra søfart og dels som vedligeholdschef for ejendommene på naturvidenskab på Københavns Universitet. Jeg har i 10 år været bestyrelsesformand for Maskinmesterskolen København, og kender således lovgivningsforholdene for offentlige bestyrelser og regler- og muligheder for offentligt ejet virksomhed.

Energiomstillingen til 0-emissionsdrift koster, men det behøver ikke nødvendigvis at blive dyrt hvis vi forstår at vælge de rigtige løsninger på det rigtige tidspunkt. Og omstillingen behøver ikke at skæmme hverken naturen eller byen, hvis vi forstår de tekniske muligheder og begrænsninger og kundernes behov.

Byrådet er øverste ansvarlige, men byrådsmedlemmer vælges ikke på grundlag af faglige energi-tekniske kvalifikationer. Det er derfor helt nødvendigt at der er sådan ekspertise i den underliggende bestyrelse så dyre fejl kan undgås.

Og jeg kan bidrage til det, hvis forbrugerne der betaler for det hele bakker op om mit kandidatur ved afstemningen.

Rejser du til udlandet i år?