20. september 2021
Jens Kirkegaard(DF)
Jens Kirkegaard(DF)
Foto: Andreas Norrie
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Skal kommunal slendrian fortsætte ?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Skal kommunal slendrian fortsætte ?
Debat Helsingør - 27. juli 2021 kl. 10:36
Af Jens Kirkegaard, DF kandidat nr. 17 til Helsingør Byråd og Region Hovedstaden

Helsingør Kommune har ikke plads til Loui med autisme, var den bedrøvelige konstatering i pressen den 20 juli. Midt i den såkaldte politiske agurketid, hvor kommunalpolitikerne normalt er i dvale og ikke vil tage stilling til reelle problemer..

Før valgkampen, der i november vil afgøre om de kan fortsætte med endnu fire år, hvor de ikke behøver at gøre alverden for deres vederlag.

Personligt, der har jeg som aktiv i lokalpolitik ( DF) altid rådet mennesker med sårbare børn eller ældre familiemedlemmer, at flytte til Hillerød, fordi Helsingør er en af de værste kommuner til ikke, at hjælpe mennesker i nød. Med mindre, kommunen kan inkludere hjælpen i en eller anden tilfældig offentlig pulje.

Hvorfor vi, tilsyneladende uden offentlig debat kan opleve en ny virkelighed, som fremhævet af Ulla Kokfelt fra Nye Borgerlige i sit opslag på Facebook, hvor Ulla fremhæver: At politiker vil gerne hjælpe børn med særlige behov, men kan ikke:

Vi har brug for flere penge til børnene! Et noget hult politisk mantra, samtiden med, at kommunen har fundet yderligere 7 millioner ekstra til SSP projektet, for hjælp til familier der ikke vil opføre sig ordentlig, set med de kommunale øjne for ret og rigelighed.

Hvorfor Ulla fra mig skal have tak for sin vedholdne påvisning, af den hykleriske opførsel fra byrådet og udvalgene, om den beklagelige mangel på anstændighed og fejl i sagsbehandlingen, når almindelige mennesker uforskyldt har brug for hjælp og støtte.

Synes du, at kommunen er der for dig?