18. januar 2021
Der er godt med parkeringspladser her ved Løvdalsskolen, som kunne bruges, hvis Teglstrup Hegns højeste punkt blev en attraktion, mener Allan Reib.
Der er godt med parkeringspladser her ved Løvdalsskolen, som kunne bruges, hvis Teglstrup Hegns højeste punkt blev en attraktion, mener Allan Reib.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Parkering og Krogshøj-tårnet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Parkering og Krogshøj-tårnet
Debat Helsingør - 29. november 2020 kl. 20:37
Af Allan Reib, Trykkerdammen, Helsingør

Lørdag eftermiddag besigtigede jeg området omkring »Krogshøj« ved Gurrevej i Helsingør med henblik på, hvor man kunne parkere sin bil, hvis man skulle besøge det 67 m høje »Krogshøj« og et evt. kommende 33 m højt udsigtstårn på toppen af bakken. Ved »Løvdalsskolen« på Løvdalsvej i det vestligste Helsingør er der parkeringsmuligheder. Skolen er lukket permanent, og der er uvished om, hvad bygningen fremover skal anvendes til. Helsingør Bordtennis Klub og »Kronborg Knights« har lokaliteter i bygningen.

arrow Læs også: DEBAT: Hvorfor et tårn på »Krogshøj«?

Jeg forestiller mig flg. scenarie:

Besøgende parkerer sine køretøjer ved skolen og får information og billet til tårnet i et lokale på Løvdalsskolen. Informationen kunne omfatte "fortællinger", appetizers" om Teglstrup Hegn, "Vestkilen", nationalparken og ikke mindst den storslåede oplevelse, som venter de besøgende fra toppen af "Teglstruptårnet" i 100 meters højde. Det kan så være indledningen til det endelige besøg i tårnet. Man kan så med den jourhavende naturvejleder vandre den relativ korte vej ad stisystemer til tårnet. Udgifterne til naturvejledere kan deles mellem nationalparken og Helsingør Kommune.

Jeg synes, at med dette forslag, undgår man »trafikkaos«, bilparkering på Gurrevej og nær »Krogshøj«. Udgiften til naturvejledere kan deles mellem nationalparken og Helsingør Kommune.

"Center for Økonomi og Ejendomme" er orienteret om mit forslag.

arrow DEBAT: Teglstruptårnet: Et vartegn for naturen
17. september 2020 kl. 20:17 Opdateret: kl. 17:40
arrow Kongernes Nordsjælland set fra oven
04. april 2019 kl. 10:00 Opdateret: kl. 10:00
I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?