15. august 2020
#1328732
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Om støtte til TV2

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Om støtte til TV2
Debat Helsingør - 12. maj 2020 kl. 10:03
Af Christian Saggau, tidl. 1. viceborgmester, Hornbæk
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Debat:
Det fremgår af dagsordenen til kulturudvalget, at forvaltningen syntes det er en god ide, at sende 800.000. kr. til TV2/Charlie.

arrow Læs også: Populære Sommerdahl er tilbage i Helsingør

Tidligere er der allerede doneret 1,2 mio.kr. For de ekstra penge vil kommunen sikre, at serien »Sommerdahl« fortsat bliver optaget i Helsingør.

Forvaltningen mener også at vide, at en donation vil udvirke en øget omsætning i detailhandelen på 3 mio.kr. Og hvor ved de så det fra? Uden tvivl har en eller anden turistorganisation/interesseorganisation et eller andet regneark, som viser dette.

Jeg vil uden at blinke et øjeblik, kunne præsentere lige så mange regneark, som viser at det ikke har nogen væsentlig betydning for det lokale erhvervsliv, med flere optagelser til serien.

Det minder mig om en gammel sagsfremstilling fra forvaltningen, der mente at kommunen kunne øge sine indtægter i svømmehallen med 100.000 kr. pr. år, hvis man hævede vandtemperaturen med én grad. Altså varmere vand er lig med flere gæster i svømmehallen.

Vi var en del som foreslog, at man hævede vandtemperaturen med 10 grader, for så havde man en mio. kr. at gøre godt med.

Altså, skal vi ikke donere nye 2,5 mio.kr til TV2/Charlie, for så har vi en øget omsætning på 9 mio.kr. Det kunne så erstatte en stor del af den tabte omsætning på grund af coronaen. Keine Hexerei, nur behändichkeit - eller hvad ?

arrow DEBAT: Udvalgsformand: Sommerdahl er en god forretning
14. maj 2020 kl. 09:43 Opdateret: kl. 09:43
arrow DEBAT: Dyre »Sommerdahl«
11. maj 2020 kl. 11:05 Opdateret: kl. 11:06
Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?