21. juni 2021
Ulla Kokfelt, Nye Borgerlige
Ulla Kokfelt, Nye Borgerlige
Foto: Martin Kay Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Nedlæg Integrationsrådet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Nedlæg Integrationsrådet
Debat Helsingør - 20. oktober 2020 kl. 10:16
Af Ulla Kokfelt, Espergærde, Folketingskandidat og 1. suppleant for Nye Borgerlige i Nordsjællands storkreds samt spidskandidat til byrådet i Helsing

Efter KV17 valgte et flertal i Helsingør Byråd at oprette et Integrationsråd til at rådgive om integration og minoriteter - igen.

arrow Læs også: DEBAT: Støtter formanden for Integrationsrådet at det nedlægges

Et kig i Integrationsrådets referater åbenbarer, at rådet er en fiasko - igen. Integrationsrådets aktiviteter og gavmilde pengegaver er i bedste fald latterlige og i værste fald skadelige for enhver integration.

Rådet smider om sig med penge. Jeg nævner i flæng: 50.000 kr til babyleg i ghettoen Nøjsomhed, 50.000 kr til ophold i Helsingør Ferieby for indvandrerfamilier, 18.000 kr til fortsættelse af et sharia-kompatibelt svømmehold, 15.000 kr til den altovervejende islamiske kvindegruppe Bydelsmødre og 7000 kr til et ensidigt debatarrangement om global flygtningepolitik.

Efter sidstnævnte, konkluderede Integrationsrådets formand, at det er »retorikkens tone«, der er hæmskoen for den manglende integration. Man tager sig til hovedet.

Værre er dog, at rådet naivt afholder direkte integrationsskadelige aktiviteter. I 2019 udpegedes Integrationsrådets medlem Muhammad Kamel - formanden for den sidenhen ulovligt etablerede Nour-ul-Islam moské og koranskole på Løvdalsvej - som medlem af Helsingør Skoles bestyrelse. Øget kendskab til moskéens eksistens og virke har i den mellemliggende tid ikke fået Integrationsrådet til at ryste på hånden overfor hr. Kamel, hans moské, koranskole og bestyrelsespost på Helsingør Skole.

Tværtimod. Integrationsrådet har lige holdt møde i moskéen inkl dialog om social kontrol. Og efter mødet anbefaler rådet nu, at moskéens aktiviteter omkring hjælp til lektier og ansøgninger skal »synliggøres for en bredere kreds af borgere«. Integrationsrådet sender altså folk direkte i kløerne på moskéen. Så naiv er der faktisk ingen undskyldning for at være længere.

Moskéen arbejder for alt andet end integration - fx advares der direkte mod jul. Det er i det hele taget naivt at tro, at nogen moské arbejder for integration og mod social kontrol.

Integrationsrådet i Helsingør aner tydeligvis ikke hvad det foretager sig og bør nedlægges.

Ulla Kokfelt
Espergærde
Folketings- og byrådskandidat samt 1. suppleant til Folketinget i Nordsjælland, Nye Borgerlige

arrow DEBAT: Vågn op til virkeligheden, Busch
04. januar 2021 kl. 13:02 Opdateret: kl. 13:02
arrow DEBAT: Tonedøvhed, manglende visioner og godt nyt år
28. december 2020 kl. 20:09 Opdateret: kl. 15:42
arrow DEBAT: Luk nu munden på Ulla Kokfelt
15. december 2020 kl. 06:24 Opdateret: kl. 17:03
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?