6. juli 2020
Thomas Arnbo
Foto: Thomas Arnbo/arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Moskéen blev opført på falske præmisser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Moskéen blev opført på falske præmisser
Debat Helsingør - 02. juni 2020 kl. 17:23
Af Ulla Kokfelt, Espergærde, formand for Nye Borgerlige i Helsingør og 1. suppleant til Folketinget i Nordsjælland.
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Merve Moskéen ved siden af Sthens Kirke er blevet opført på falske præmisser under påskud af at være et kulturhus for alle. Jeg er i besiddelse af gamle avisartikler, der ikke efterlader skyggen af tvivl om, at der er blevet fortalt løgn på løgn på røverhistorie, for at få den moské bygget.

Bag røverhistorierne står moskéens bagmænd fra DIKEV-fonden, DMGT/Dansk Islamisk Trossamfund og Helsingør Ungdoms- og Kulturforening. Et flertal af politikerne i Helsingør lod sig narre og sket er sket - men fejlen skal rettes.

Vi kan og skal i Danmark ikke finde os i at tilrejsende islamister, der drømmer om et sharia-baseret islamisk samfund, kommer til vores lille kristne og demokratiske kongerige og udbreder islam under dække af integration, mangfoldighed og kultur. Oveni købet har islamisterne bag moskéen i årevis ladet danskerne punge ud til diverse lokale- og foreningstilskud og fritagelse for ejendomsskatter.

Sådan gør man ikke i Danmark og sagen bør have de rette konsekvenser. Der skal ikke ligge nogen moské ved siden af Sthens Kirke - og derfor bør den naturligvis rives ned igen. Alternativet til en nedrivning er en politisk blåstempling af tyrkiske islamisters mangeårige bedrag af Helsingørs borgere og politikere. Og så bliver moskéen permanent. Det er ikke acceptabelt.

Vi er mange, der ønsker en tydelig politisk udmelding om moskéens skæbne. Kommer den? Eller vil sagen om kulturhuset der blev en islamistisk moské igen blive forsøgt tiet ihjel af byrådet?

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?