24. september 2021
Snekkersten Havn.
Snekkersten Havn.
Foto: Fotograf Lars Skov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Havneudvidelse i Snekkersten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Havneudvidelse i Snekkersten
Opdateret 03. juni 2021 kl. 09:38
Debat Helsingør - 02. juni 2021 kl. 09:39
Af Kari Jørgensen, Kandidat for Venstre til KV21

På forsiden af Helsingør Dagblad den 26. maj, fyldte følgende overskrift: "Omstridt havneudvidelse møder modgang: - Jeg har ondt af børnene." Som kommende borger i Snekkersten, var min interesse vakt. Det er en klassisk historie tænkte jeg, efter endt læsning. Synspunkterne fra henholdsvis Fonden Snekkersten Havn, hvor man ønsker at tilgodese forholdende for de unge sejlsportsudøvere i Snekkersten, strider imod Borgerforeningens synspunkt om at en udvidelse vil skabe støj. Borgerforeningen giver sådan set udtryk for i avisen, at Fonden Snekkersten Havns formål, at skabe bedre forhold for de unge sejlsportsudøvere, er et fint formål. Så hvad er problemet?

Der skal laves en miljøscreening. Fint nok, hvis miljøscreeningen ikke blot er kommet på bordet som en bremse, men det reelt er miljøet man ønsker at beskytte! Afhængig af udfaldet af denne screening, tænker jeg det må være muligt at finde løsninger. Strandvejen kan vi af gode grunde ikke flytte, og vi vil gerne skabe gode forhold for at børn, unge og voksne kan dyrke deres idrætsgren. Også sejlsportsudøvere.

Vi har en skøn kyst langs store dele af kommunen og det er fantastisk, at der er børn og unge som finder glæde i at dyrke en vandsport. En af de ting jeg er optaget af, og som jeg vil arbejde målrettet mod hvis jeg bliver valgt ind i Byrådet til efteråret er, at skabe bedst mulige vilkår for at man kan dyrke sin sport i sit nærområde, uanset alder.

Stemmer du til kommunalvalget i år?