4. december 2020
Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Den hårde ghetto forgår - islamiseringen består

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Den hårde ghetto forgår - islamiseringen består
Debat Helsingør - 15. september 2020 kl. 07:29
Af Ulla Kokfelt, Espergærde, Folketingskandidat og 1. suppleant for Nye Borgerlige i Nordsjællands storkreds samt spidskandidat til byrådet i Helsing

Ved hjælp af tvangsflytninger er det lykkedes boligområdet Nøjsomhed i Helsingør at undgå en plads på den hårde ghettoliste. Umiddelbart lyder det som en positiv historie - men begejstringen bør være til at overskue, for problemerne er på ingen måde løst.

arrow Læs også: Beboere i ghetto smidt ud - lejere peger på diskrimination

Det er vigtigt at forstå, at Nøjsomhed først og fremmest er udsat for islamisering, med alt hvad det indebærer af segregering, kriminalitet, social kontrol og utryghed.

Islamisering modvirkes ikke ved spredning af ikke-vestlige indvandrere, for et hastigt voksende antal moskéer og koranskoler står klar til at samle muslimerne og cementere parallelsamfundene med islam og sharia igen.

Der skal andre tiltag til - og det handler ikke kun om at passe på Nøjsomhed og Helsingør. Det handler om Danmarks fremtid.

Udlændingepolitikken skal løses fra bunden og islam skal ingen indflydelse have på det danske samfund. Og så skal politikere tage ansvar og holde op med at se bovlamt gennem fingre med islamisters løgne og misbrug af kulturbegrebet, ligesom de ikke skal lade administrative medarbejdere lovliggøre ulovligt etablerede moskéer. Konkret i Helsingør bør Milli Görüs-moskéen overfor Sthens Kirke naturligvis nedrives og moskéen på Løvdalsvej ikke lovliggøres.

Det er vigtigere end noget andet at tage islamiseringen alvorligt og stoppe den - herunder i Helsingør hvor islamistiske organisationer som Milli Görüs, Muslim World League, Diyanet, Al Ahbash/ICEL/AICP og Ismailaga udøver deres magt over byens muslimer fra moskéerne og hvor Hizb Ut Tahrir tilmed huserer i boligområderne.

Jeg skriver meget om islam og moskéer og det er sådan set trættende. Men det er afgørende at holde stædigt fast, indtil flere forstår hvad det handler om og indtil der kommer politiske løsninger og tiltag, der rent faktisk kan vende udviklingen.

For Danmark. Mod islamisering.

arrow DEBAT: Vi vil løse problemer - ikke rive ned
24. september 2020 kl. 10:56 Opdateret: kl. 10:56
arrow Retten ser på udsmidninger i næste uge
12. september 2020 kl. 06:49 Opdateret: kl. 14:19
arrow Partiformand hørte om fritidsjob, ghetto-loven og livet i Nøjsomhed
12. september 2020 kl. 04:01 Opdateret: kl. 14:17
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?