9. maj 2021
Jørgen Busch.
Jørgen Busch.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Bæredygtig samfundsudvikling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Bæredygtig samfundsudvikling
Debat Helsingør - 21. oktober 2020 kl. 07:03
Af Jørgen Busch, jurist og serviceøkonom, Helsingør

Synes at Ulla Kokfelt til stadighed intimiderer og udskammer lovlydige borgere og medmennesker her i Danmark. Og ville egentlig gerne forklare Ulla Kokfelt om fakta i flygtninge- og integrationsdebatten.

arrow Læs også: DEBAT: Støtter formanden for Integrationsrådet at det nedlægges

Opgaven synes dog mere eller mindre umulig. Hun virker som om hun er helt udenfor terapeutisk rækkevidde og bruger udtryk som fatale, uacceptable, naive tåber og tosser.

Til belysning af fakta, vil jeg både gennemgå konsekvenserne af at nedlægge integrationsrådet og også forklare, hvorfor det ikke er fatalt, uacceptabelt og naivt at deltage i integrationsrådets arbejde.

Integrationsrådet er sammensat af direkte valgte medborgere med anden etnisk herkomst. I diskussionen om, om de er valgt på et mandat, som har nogen værdi, vil jeg til sammenligning fremhæve Nye Borgerliges valg til Folketinget, hvor de repræsenterer vælgere svarende til 2,28 %.

Omkring de øvrige udpegede skal jeg fremhæve repræsentanten fra Jobcenteret og Frivillignet for Flygtninge, den boligsociale helhedsplan, børne- og ungeområdet i kommunen, idrætsområdet i kommunen, de byrådsudpegede fra Social- og Beskæftigelsesudvalget og Børne- og Uddannelsesudvalget.

Alle bidrager og er aktive i rådets dialog med bl.a. bystyret, forvaltningen, SSP, nydanske grupperinger, enkeltpersoner og ja, foreninger i ordets bredeste betydning.

Jeg nævnte, at jeg synes, at det var mere eller mindre umuligt, at forklare Ulla Kokfelt, hvad der er fakta.

Derfor vil jeg i stedet bede om at hun forklarer de brugte udtryk som fatale, uacceptable, naive tåber og tosser og samtidig om at vise lidt anstændighed, mangfoldighed, diversitet og medmenneskelighed.

Medmenneskelighed, fordi kristendommen og det kristne budskab om frihed, lighed og næstekærlighed, er fundamentet for folkeoplysningen og vores demokrati, hvilket jeg synes, det er mere værd at arbejde for kommer højere op på dagsordenen i det offentlige rum.

Det ville ligeledes være klædeligt, hvis Ulla Kokfelt også arbejdede for Helsingørs ve og vel.

arrow DEBAT: Vågn op til virkeligheden, Busch
04. januar 2021 kl. 13:02 Opdateret: kl. 13:02
arrow DEBAT: Tonedøvhed, manglende visioner og godt nyt år
28. december 2020 kl. 20:09 Opdateret: kl. 15:42
arrow DEBAT: Luk nu munden på Ulla Kokfelt
15. december 2020 kl. 06:24 Opdateret: kl. 17:03
Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?