21. november 2018
Læseren tror ikke på Per Tærsbøls garantier.
Læseren tror ikke på Per Tærsbøls garantier.
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Afvikling af sundhedshuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Afvikling af sundhedshuset
Debat Helsingør - 11. november 2017 kl. 08:20
Af Svend Erik Christensen, Pinjevej 12, Helsingør
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Valgdebat
I valgkampen ser jeg personer fra de forskellige partier agitere for at vi skal have et moderne sundhedshus. Per Tærsbøl har et slogan der lyder. "Din garanti for et sundhedshus i Helsingør."

Det forstår jeg ikke, for jeg skrev til Per Tærsbøl i juni , om han havde kendskab til at udsultningen af sundhedshuset var i fuld gang, men han reagerede ikke.

Min hustru der har haft sukkersyge i mange år, gik til kontrol på Helsingør Hospital, og da hospitalet lukkede, fik hun at vide, at hun ville blive indkaldt til kontrol i sundhedshuset.

Da indkaldelsen kom, fremgik det at hun skulle møde kl. 08.45 på Frederikssund Hospital. Efter en del besvær lykkedes det at få det ændret til sundhedshuset.

I starten var der to diabetes læger og to diabetes sygeplejersker to dage om ugen, men pludselig var den ene læge og sygeplejerske der ikke mere, og i 2017 var det helt slut.

Sundhedshuset i Murergade blev oprettet af hensyn til de personer der havde svært ved at komme til Hillerød eller Frederikssund.

Da man lukkede ambulatoriet for endokrinologi i sundhedshuset, udtalte Regionsrådsfomanden det er en beslutning truffet af administrationen, og de medlemmer der sidder i regionsrådet fra Helsingør hørte vi ikke en lyd fra.

Da I ikke vil gøre noget for at bevare det nuværende sundhedshus, vil jeg spørge: Grunden til at I vil i regionsrådet skyldes det begærlighed, og for egen vindings skyld?