12. juli 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Venstres pres giver millioner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Venstres pres giver millioner
Debat Halsnæs - 07. maj 2020 kl. 10:19
Af Michael Thomsen, borgmesterkandidat for Venstre og Hans Andersen, folketingsmedlem for Venstre
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den socialdemokratiske regering og et bredt flertal af folketingets partier er efter et meget rodet og til tider kaotisk forløb blevet enige om en ny udligningsreform. En reform som sikrer at Halsnæs Kommune står i en klart bedre position økonomisk, end den socialdemokratiske regering i første omgang havde lagt op til.

Halsnæs Kommune stod i regeringens udspil til blot at skulle modtage små 10 millioner ekstra årligt. Et beløb, der langt fra var passende i forhold til kommunens befolkningssammensætning eller mindre skattegrundlag end de fleste kommuner i Nordsjælland. Derfor, har vi gennem længere tid presset hårdt på, for at sikre et langt mere fair resultat for kommunen og borgere i Halsnæs

Derfor er vi meget tilfredse med at vi sammen med Venstres forhandlere har bidraget til at sikre Halsnæs Kommune et samlet udligningstilskud på nu ekstra 21 mio. kr. årligt plus et fast finansieringstilskud på 17 mio. kr. årligt. Dermed kan vi se ind i et meget mere positivt scenarie med en langt større mulighed for at opretholde et ordentligt service niveau også i fremtiden.

Et langt bedre udgangspunkt for at kunne give borgere den velfærd, som de har brug for.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?