16. juni 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Venstre vil gerne kunstgræs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Venstre vil gerne kunstgræs
Debat Halsnæs - 11. maj 2021 kl. 19:02
Af Sune Raunkjær (V), byrådsmedlem

I Venstre er vi glade for de to flotte kunstgræsanlæg vi har i kommunen. Vi er også stolte over, at de er blevet etableret på "vores vagt", da vi sad for bordenden og for alvor fik sat idrætten på dagsordenen. Vi var lige så ærgerlige over, at vi ikke kunne finde et flertal til yderligere anlæg derefter.

Et irritationsmoment er dog, at vi først nu, efter 7 år, får et ædrueligt overblik over de reelle driftsomkostninger. Det er selvfølgelig ikke godt nok, og er der samtidig et (selvforskyldt) efterslæb på vedligehold, så er det endnu mere træls.

Netop idrætsdagsordenen er en, vi til stadighed forfølger. Det var bl.a. tydeligt ved seneste budgetforhandlinger, hvor vi i Venstre igen fik sat et anseeligt beløb af til det, vi i Venstre kalder idrætsinvesteringer. Penge, der så småt skal til at rulle ud til projekter, der skal løfte faciliteterne for vores foreninger, aktive og frivillige.

Det er også et spor Venstre vil fortsætte ud af, både til de kommende budgetforhandlinger og i den næste valgperiode.

Vi har set i Frederiksværk og Hundested, at anlæggene kommer mange flere til gode end blot vore fodboldklubber og -spillere. Både selvorganiserede og skolerne er flittige brugere, og det glæder os meget.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?