14. april 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Tiny Houses - bo småt og godt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Tiny Houses - bo småt og godt
Debat Halsnæs - 08. april 2021 kl. 10:09
Af Nanna Høyrup Andersen, Kirkebakken 36 b, Hundested, Byrådskandidat for Alternativet Halsnæs

Flere kommuner rundt om i landet arbejder på at udpege områder hvor der kan opføres de såkaldte TINY HOUSES. Det er en boform som appellerer til et mere simpelt og bæredygtigt liv. I Halsnæs kommune er der i forvejen en del borgere med en stærk lyst til at udforske og udføre alternativer til de mere traditionelle huse, så det kunne være nærliggende, at også vi åbnende mere op for denne type huse.

Forleden læste jeg et læserbrev i Fyns Amts Avis, som handlede om en anden mulighed for at kunne bygge småt. Det drejede sig om at give de husejere som har pladsen, lov til at byde velkommen på deres grund, til et menneske som skulle have mod på at bygge sig et TINY HOUSE. I USA kaldes dette backyard homes. Det er en måde at fremme nye fællesskaber, venskaber og bæredygtige boformer. Det giver mening både økonomisk, menneskeligt og for naturen. At bo på 40 kvm, er ikke noget alle kan forestille sig, men det bør i langt højere grad være muligt for dem som kan.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?