5. marts 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tillykke Halsnæs!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tillykke Halsnæs!
Debat Halsnæs - 13. marts 2019 kl. 12:32

Af Peter Nørris Dalsgaard, Formand for Det Konservative Folkeparti i Halsnæs

arrow Læs også: Lidt malurt i bægeret

Tillykke Halsnæs, Kregme rundkørslen forbedres.

Efter mange tusinde bilisters ventetid igennem mange år i den ene kø efter den anden, i de tidlige morgentimer og igen om eftermiddagen, sommer som vinter er det nu en kendsgerning, at forbedring af Kregme rundkørslen er med i Regeringens trafikudspil, som er offentliggjort i dag.

Aldrig har så mange i en kø, haft så få, at takke for en hurtigere vej til arbejde og hjem igen, det bliver til glæde for familierne, væksten og velfærden. En særlig tak skal rettes til Mette Abildgaard, Konservative som i kulissen på Christiansborg har ydet en stor indsats for at presse på, at nu var turen kommet til at dette lille hjørne af Sjælland får en forbedret infrastruktur.

Kregmerundkørslen har i årevis fungeret som en flaskehals og skabte trafikpropper og på den måde medvirket til at væksten af tilflyttervirksomheder og arbejdspladser er placeret i andre kommuner tættere på motorvejene. Med denne beslutning er der nu gjort klar til, at konkurrencen om etablering af nye virksomheder i Halsnæs kommune i hvert fald ikke kommer til at strande på en kø i Kregme.

Der skal heller ikke i glæden over dette glemmes, at Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti også står bagved beslutningen om forbedringen af Kregme Rundkørslen, så tak til alle involverede for en rigtig god løsning på et stort fælles trafikproblem her i Halsnæs kommune.

arrow Kregme-projekt med i ny plan
13. marts 2019 kl. 10:47 Opdateret: kl. 10:47
Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?