3. juli 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svar til Gitte Hemmingsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svar til Gitte Hemmingsen
Debat Halsnæs - 20. august 2019 kl. 10:20
Af Tommy Frøslev, byrådsmedlem for Socialdemokratiet, næstformand i Udvalget for Ældre og Handicappede
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Gitte Hemmingsen har været i blækhuset og har forfattet et læserbrev i Frederiksborg Amts Avis d. 20/8-2019, hvor hun ønsker flere ansatte på ældreområdet.

Hun anfører, at DF igen vil komme med et budget i september, som tager højde for dette.

Måske skulle Gitte have taget lommeregneren med, da hun forfattede læserbrevet - for anførslen af, hvordan hun vil fremskaffe 3 mio svarer ikke til de lønninger vi udbetaler i Halsnæs kommune - samtidig viser det med al tydelighed, at DF´s lommeregner glemmer at medregne, hvem der så skal løfte de opgaver, som de medarbejdere Gitte mener vi kan undvære udfører.

Der er ingen tvivl om, at vi skal se på, hvordan vi kan sikre endnu bedre forhold for vore ældre medborgere - det skal være et tema til kommende budget. Udvalget for Ældre og Handicappede følger hele tiden med i udviklingen på ældreområdet og på udvalgets møder arbejdes der hele tiden på at finde økonomi og løsninger, så vore ældre medborgere hjælpes bedst muligt. Dette er i øvrigt kun muligt ved, at vi har en dygtig direktør og chef, som sikrer, at vi som politikere handler på oplyst grundlag. Det er en medvirkende årsag til, at der netop tilføres ca. en million kr til Arresøparken Plejecenter for at imødekomme de udfordringer, der er på det pågældende plejecenter.

Det betyder ikke, at der ikke fortsat er plads til forbedringer, men den kommunale økonomi er kompleks og sammensat, så når Gitte med et snuptag fyrer tre medarbejdere og flytter en fiktiv og ikke realistisk lønsum til at styrke plejecentrene, så har vi et rigtig fint billede af, havd vi kan forvente til de kommende budgetforhandlinger.

Det bliver et urealistisk ikke samarbejdende DF, der hiver kaniner op af hatten - ikke nødvendigvis hvide, men malet i den populistiske farve, der passer til lejligheden.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?