13. december 2017
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Så ved vi, hvad der venter ...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Så ved vi, hvad der venter ...
Debat Halsnæs - 21. september 2017 kl. 11:45
Af Thomas Møller Nielsen, Byrådsmedlem (V)
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den røde del af byrådet har givet borgerne i Halsnæs klare indikationer på, hvad der venter, hvis det "nye" flertal skulle få held til at bestå efter kommunalvalget d. 21. november.

Konklusionerne er meget simple: Vores erhvervsliv skal straffes.

Således kan man i Frederiksborg Amt Avis lørdag læse, at Enhedslisten, som er en af hjørnestene i det nye røde flertal i Halsnæs, ser det som en sejr, at man fremover vil pålægge vores erhvervsliv den helt unødvendige dækningsafgift, en afgift som Venstre og DF afviklede, da vi ønskede at støtte en vækstdagsorden, der skulle skabe flere lokale arbejdspladser og generelt øge lysten til at drive virksomhed i Halsnæs - en opgave der er lykkes ganske flot.

Tabet af lokale arbejdspladser vil blive resultatet, hvis Ø+Å+SF+A vil genindføre den ekstra erhvervsskat. I tillæg kan Halsnæs borgerne også vinke farvel til i omegnen af 3,6 mio., som det vil koste at sætte erhvervsskatten op - idet kommunen vil blive ramt af en statslig bod for at slippe ud af en indgået aftale før tid og for kollektivt med de andre kommuner at hæve skatten.

Deler Socialdemokratiet også Enhedslistens sejrsrus? Eller vil de ansvarligt lægge afstand til at straffe vores erhvervsliv?