1. april 2020
Michael Thomsen (V).
Michael Thomsen (V).
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nytårshilsen fra Venstre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nytårshilsen fra Venstre
Debat Halsnæs - 06. januar 2020 kl. 12:18
Af Michael Thomsen, Gruppeformand og Spidskandidat for Venstre
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nu hvor et nyt år står på spring, vil jeg på vegne af Venstre ønske alle i Halsnæs et rigtigt godt nytår.

2019 har været et roligt politisk år, der fortsat har været præget af konsekvenserne fra rædselsbudgettet, som satte dagsordenen for den kommunale service i 2019. Besparelserne fra 2018 fortsatte i 2019, og det har været hårdt for de borgere og medarbejdere, som er blevet berørt af det. I Venstre har det været vigtigt for os at tage medansvar for de mange svære beslutninger, som de seneste to år har budt på. Vi tror på, at Halsnæs er bedst tjent med en konstruktiv og kritisk opposition, som arbejder for at gøre Halsnæs til et endnu bedre sted at bo og leve.

Heldigvis er der i løbet af 2019 sket en forbedring i økonomien grundet højere tilskud fra staten, og derfor er det også glædeligt, at der igen i 2020 er mulighed for at investere i udviklingen af Halsnæs. Nu, hvor økonomien pludselig er lidt bedre, er vi i Venstre bekymrede for at de røde partier i Byrådet skruer uansvarligt op for forbruget. Det er fortsat nødvendigt med økonomisk snusfornuft. Pengene skal passe, når vi beslutter budgettet for kommunen - og det vil Venstre fortsat stå vagt om.

Den forbedrede økonomi giver nye muligheder, og i Venstre ser vi frem til, at 2020 medfører bedre forhold for børnene i dagtilbud og skoler, bedre forhold for de ældre på plejecentrene samt alle andre steder, hvor det nu har været muligt at forbedre de kommunale tilbud og velfærden. Venstre har øget fokus på de ældre, da den nuværende regering og de røde partier i byrådet mest har fokus på børneområdet.

I det kommende år vil Venstre også fortsat arbejde for bedre forhold for det aktive fritids- og kulturliv samt for erhvervslivet og udviklingen af Halsnæs. På klimaområdet vil vi fortsat arbejde med at finde de rigtige klimaløsninger for Halsnæs. Ligesom vi gjorde det med højvandsslusen og projektet for sikring af Nordkysten. Venstre er imod symbolpolitik, men arbejder for beslutninger der har reel betydning. F.eks. skal Classens dige forhøjes og Nordkystprojektet skal igangsættes.

I 2019 var der også valg til henholdsvis Europaparlamentet og Folketinget. Ved begge valg var der markant fremgang til Venstre lokalt i Halsnæs. Det er meget glædeligt, så mange tak for jeres opbakning. Det blev også til et flot genvalg for Venstres lokale folketingsmedlem Hans Andersen.

I 2020 ser vi i Venstre frem til det politiske arbejde i byrådet, og alle de muligheder, som et nyt år bringer med sig.

På vegne af Venstre ønskes du et rigtigt godt nytår.