21. september 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nej tak til projektet på Nordmolen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nej tak til projektet på Nordmolen
Debat Halsnæs - 04. november 2019 kl. 10:29
Af Torben Hedelund, byrådsmedlem Socialdemokratiet
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nogen gange må man undre sig over politik. I marts måned sendte Havnen et forslag ind til kommunen om byggeri på Nordmolen. De fik et svar tilbage, der lød, at dette projekt kunne vi ikke acceptere. Byggeriet skulle være lavere - kun 1½ plan og højst 8,5 meter i højden. Det var helt i tråd med, hvad vi tidligere har meldt ud.

Nu ligger der så et nyt udkast, som der øjensynlig er politisk opbakning til, men som i princippet er præcis det samme - blot lidt værre.

Arkitektur, placering og udformning af bygningerne er præcis den samme, som vi sagde nej til i marts. Forskellen er, at en 5-etagers bygning er skåret ned til 3 etager, men at tre andre bygninger til gengæld er sat op i højde, så byggeriet samlet set fremstår mere massivt. Vi er nu (inkl. forhøjelse af terræn) oppe på 12,8 m i højden for de højeste bygninger. Det er et stykke vej fra de 8,5 m som vi tidligere har lovet. Desuden er antallet af m2 også højere, end det, vi afslog i marts.

Det kan der være mange grunde til - jeg kan bare ikke lige se dem. Hvis der nu var kommet ny viden, som vi ikke kendte, så kunne man jo skifte holdning, men der er intet nyt.

Så jeg stemmer stadig imod.

Har debatten om sexisme taget overhånd?