21. januar 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Movia svigter pensionisterne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Movia svigter pensionisterne
Debat Halsnæs - 05. januar 2021 kl. 09:10
Af Jørgen Tved, Skansevej 30 B, Hundested.

Det er nok en kendt sag, at en god overskrift betyder meget. Mandag d. 28 december fandt jeg den overskrift, som jeg her tillader mig at genbruge.
Det er den radikale tidligere politikere Søren Bald, der i et indlæg, efter et langt tilløb, hvor vi både får lidt engelsk litteraturhistorie om Georg Orwell og lidt Verdenshistorie om Vietnam-krigen, før vi kommer sig til det, som overskriften dækker, nemlig at pensionister nu skal betale 50 % mere for det såkaldte mimrekort.

Som du skriver, skal politikerne i sådanne sager, ikke have lov at dække sig bag embedsværket. Du er jo selv en garvet politisk rotte, som da endnu, har nogen indflydelse på det radikale Venstre. Kan du få dit parti til at slå et slag, mod de nedskæringer, som nu rammer alle os med mimrekort? Jeg har det måske noget nemmere.

Enhedslisten har forsøgt at modvirke de omtalte nedskæringer, men kunne man måske også får SF. til at slå et slag, for en bedre og billigere kollektiv trafik, så kunne det måske få regeringspartiet, til konkret, at kæmpe for samme sag.
Du skal have tak fordi du nu har rejst denne sag.
Med venlig hilsen

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?